Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Rotting Houten Vloeren Vervang

Houten vloeren kunnen bijna onbeperkt meegaan met de juiste zorg , maar zonder dat kan de vloer planken snel bezwijken voor rotten tegen vocht. Als uw houten vloer verrot is niet meer te redden , moet je hem omhoog te trekken voordat de rot van invloed op de onderlaag . Zolang je bij het ​​voordat dat gebeurt , dan is het niet te laat om de nieuwe houten vloeren leggen over dezelfde onderlaag , bespaart een hoop werk . Echter , ter vervanging van de onderlaag is ook iets wat je kunt yourself.Things je nodig hebt
Hammer
Koevoet
Bodemschraper
Bezem
Vilt vloeren onderlaag
nietmachine
Chalk doen snap lijn
Meetlint
vloerdelen Vloeren nagelpistool
verstekzaag
Tafelcirkelzaag
Toon meer instructies
1

Verwijder de bekleding van rond de randen van de kamer met je hamer en koevoet . Gebruik de hamer en koevoet om de oude vloer te verwijderen , te beginnen bij de verrotte delen zodat je de koevoet kan krijgen onder het. Neem de hele vloer en de houten gooi .

Hamer
2 down resterende spijkerkoppen . Schraap de ondervloer met een vloer schraper om eventueel resterende onderlaag of ander los materiaal . Sweep goed .

Rol
3 voelde onderlaag over de gehele ondervloer in iets cursussen , die de hele vloer . Schieten in nietjes om de paar meter.
4

Gebruik je krijt snap lijn lag een starten van een lijn voor de vloer langs de langste zijde van de kamer , een halve centimeter uit de muur .
Goedkope 5

Leg een vloerplaat aan de ene kant van de startlijn , met de bedrukte kant naar de muur. Zet het vast met uw vloer nagelpistool , schieten nagels recht naar beneden door het oppervlak van het bord langs beide kanten , om de 10 tot 12 centimeter .
6

Stel een tweede plaat uit het einde van de eerste , te koppelen door de tong en groef hulpstukken aan de uiteinden . Vastspijkeren het tweede bord als je deed het eerste . Herhaal , het leggen van de gehele eerste cursus van planken langs de lijn . Snijd de laatste op een verstekzaag te passen aan het eind met een 1/2-inch ruimte daar gelaten .
7

Stel de volgende cursus van borden langs de eerste cursus , koppelen ze stevig door hun lange zijden . Vastspijkeren de planken door middel van hun zijden - in plaats van via de bovenkant - het besturen van de nagels in een hoek net boven het blootgestelde tong . Schik de planken , zodat de uiteinden niet line-up tussen de gangen .
8

herhalen en blijven , leggen elke nieuwe cursus naast de vorige. Doorgaan spijkeren de borden in via de zijkanten , die zal verbergen de nagel hoofden wanneer je de volgende cursus te leggen. Doorgaan regelen van de planken , zodat de uiteinden niet line-up , het snijden van de laatste plank van elke cursus op de verstekzaag .
9

Gebruik een tafel zag aan de besturen van de laatste cursus knippen langs hun lengte , waardoor een halve centimeter van de ruimte op de muur . Floor stuwing zal betrekking hebben op de ruimte .

Hoe te Vloeren Space Bereken voor tegels met Inches

Bij de berekening van de tegel die u nodig hebt , zijn er twee dingen om te onthouden . Eerst wordt tegel gemeten in inches , zelfs wanneer het meer dan een voet lang . Tweede , altijd de aanschaf van een beetje extra om rekening te houden met afval of fouten gemaakt tijdens het snijproces . Wat je nodig hebt Meetlint Toon meer instructies 1 Meet de lengte van uw kamer met het meetlint en note

Meer dan ooit