Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te vlakken Warped Linoleum Vloeren bovenop een betonnen vloer

Bubbles en blaren soms voorkomen in linoleum vloeren , vaak vele jaren nadat de vloer is geïnstalleerd. Als je linoleum over een betonnen ondervloer , misschien luchtbellen te ontwikkelen en de vloer lijken kromgetrokken . U betonnen ondervloer niet vervormen onder de vloer ; eerder , heeft de luchtbel horizontaal uitgerekt onder de vloer . Afvlakking kromgetrokken linoleum vloeren op de top van een betonnen ondervloer is mogelijk ; Echter, het vereist het verwijderen van de lucht van onder de flooring.Things je nodig hebt
Straight edge
Utility mes
Krimppistool
plamuurmes
Rag Vinyl vloerlijm
gewicht ( stapel boeken ; volledige verf kan )
Toon meer instructies
1

Plaats een rechte rand in het midden van de kromgetrokken gebied . Plaats de zijde van het hulpprogramma mes tegen de zijkant van de straight edge en snijd een gleuf in de linoleum door de warp zone . Kopen van 2

Verplaats over de eerste spleet de rechte rand aan een kruis patroon te vormen . Snijd een andere gleuf in de linoleumvloer .

Verhit 3 het gebied dat is afgescheiden van de ondervloer verwarmen met een fohn . Vegen de warmte kanon over het gebied , in plaats van zich te concentreren op een plek. Vouw de linoleum vloeren terug als het verzacht van de hitte.
4

Schraap zoveel oude lijm uit de betonnen ondervloer mogelijk met een plamuurmes . Reinig de bovenkant van de ondergrond met een doek om vuil te verwijderen . Vouw het linoleum weer op zijn plaats om ervoor te zorgen dat er geen overlappingen en de naden van de snede zijn flush tegen elkaar . Vouw het linoleum weg van de ondervloer .
5

Breng vinyl vloerbedekking lijm aan op de ondervloer zoals aangegeven op de instructies van de container. Verhit de linoleum vloer nogmaals met de heat gun , en vouw de vloer over de ondervloer . Zorg ervoor dat de randen van de insnijdingen zijn flush tegen elkaar . Zodra de vloer is terug op zijn plaats , plaats een zwaar voorwerp zoals een boek of een verf kan op de top van het gebied .

Laat 6 het uitharden 24 uur voor het verwijderen van het gewicht van de vloer . Zodra 24 uren verstrijken , verwijder het gewicht van de vloer en inspecteren uw naadloze reparatie .

De beste soorten van Floor voor een Basement Suite

Het kiezen van het beste type vloer voor een kelder suite is , tot op zekere hoogte , een kwestie van persoonlijke voorkeur ; Echter, sommige soorten vloeren hebben eigenschappen die ze geschikt zijn voor specifieke voorwaarden die variëren van kelder naar kelder maken . Ongeacht welke stijl van vloeren een huiseigenaar kiest voor zijn kelder suite , is de eerste en belangrijkste stap in een kelde

Meer dan ooit