Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Stretch een Ontzette Tapijt

Over de levensduur van een tapijt , kan rimpels en gespen optreden. Andere veel voorkomende problemen zijn tapijt matten en scheuren . Wanneer gespen en rimpels voorkomen in een tapijt , het is gewoon het resultaat van uitrekken veroorzaakt door voetverkeer . Om de gespen en rimpels uit het tapijt te verwijderen , moet je het rekken . Dit kan gedaan worden door te bellen naar een professionele tapijt installateur of opslaan van het geld en doen het yourself.Things Je
Tangen
buisspanner
Tapijt tucker nodig
Toon meer instructies

1

Ga naar een hoek rand van het tapijt waar het verscholen omlaag tegen de muren in de kamer . kopen van 2

de hoek rand Pak met de toppen van je vingers of een tang en trek het naar u toe . Trek het tapijt met de hand langs de muur uit het tapijt overstag , de hele weg in de kamer rond . Het tapijt moet vrij zijn en niet meer strak gespannen over het verrijkte grond overstag rond de randen van de kamer.

Plaats 3 een vermogen brancard aan de ene kant van de kamer en schuif de telescopische handvat uit nadat beide zijden van het tapijt brancard de buurt van de muren aan weerszijden .
4

Duw de hendel aan de ene kant van de kracht brancard , ga dan naar de andere kant en op de andere hendel naar beneden ; het tapijt zal strekken , steeds strak en plat tegen de grond.
5

Tuck de uiteinden van het tapijt tussen de overstag en de muren met een tapijt tucker rond de hele kamer . De achterkant van het tapijt zal worden gehecht aan de spiked overstag op de vloer , houden hem op zijn plaats .

Ga
6 rond de randen van de kamer en snij het overtollige tapijt met een mes . Gooi het overtollige stroken .
7

Trek aan de handgrepen op de stekker van brancard naar het apparaat te ontspannen , te vouwen dan de telescopische steel tot finish .
< br >

Hoe maak je een Gerotte Ondervloer Vervang Onder een Wall

Water blijft een van de grootste vijanden van de innerlijke structuur van een huis . Wanneer lekken gebeuren , ze elke elementen zijn gemaakt van ruw hout , zoals studs , balken en ondervloeren bedreigen. Zoals water, in het bos , het vocht leidt tot rot en schimmel . Waterschade ondervloeren vaak voorkomen in keukens en badkamers waar gepeild armaturen zijn meer op de voorgrond . Deze schade stre

Meer dan ooit