Huis Tuin

Huis Tuin

Olie vs Lak voor hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren weerstaan ​​morsen , vlekken , schade door de zon en krassen beste als ze een afwerking. Op olie gebaseerde afwerkingen en lak zijn twee populaire types van hardhouten vloer afwerking met zeer verschillende verschijningsvormen , oppervlakte-eigenschappen en opnieuw aanbrengen mogelijkheden . Bij de beslissing tussen olie en vernis , bedenk dan hoe uw vloer eruit zal zien en hoe makkelijk elke afwerking is te onderhouden. Houten Korrel Visibliity

Olie afwerkingen zijn " indringend " afwerkingen , wat betekent dat ze in het hout . Vernis , anderzijds , bedekt de oppervlakte van hout met een beschermende laag . Aangezien olie trekt in het hout , het verlaten van de natuurlijke poriën in het hout zichtbaar. Veel mensen willen de natuurlijke open korrel look die wordt geleverd met kruipolie afwerking , maar sommige mensen de voorkeur aan een oppervlak te gebruiken , zoals vernis , dat in de open poriën in het hout vult .
Glans

Varnish is glanzender dan een op olie gebaseerde afwerking , hoewel oliën doen laat wat glans aan hardhouten vloeren , zelfs nadat ze genieten inch het is echter mogelijk om een lakafwerking met staalwol of fijn - korrel poetsen schuurpapier om het minder glanzend en minder glad te maken.
Coloring

Zowel vloer oliën en lakken komen in gepigmenteerde en ongekleurde versies , maar zelfs ongekleurd oliën donkerder hout iets als ze genieten inch echter , veel mensen vinden dat deze verduistering versterkt de kleur van het hout . Vernis, aan de andere kant , is beter in staat de bescherming van hout zonder dat de kleur helemaal .
Application Process

Laken zijn meestal geschilderd op hardhouten vloeren met een borstel in twee lagen . Na het aanbrengen van de eerste laag , de vloer moet worden geschuurd vóór het aanbrengen van de tweede laag . Vernissen zijn moeilijk om netjes te passen, omdat het stof vaak vestigt op hen terwijl ze nog nat . Oliën afwerkingen vereisen dat de gebruiker om ze te wrijven op de vloer en veeg het overtollige weg . Ze hebben ook meestal werken het beste wanneer in twee lagen aangebracht .
Aging

Vernis krassen vertonen heel gemakkelijk , en ze zijn moeilijker te patchen of opnieuw toe te passen dan olie afwerking . Om vernis vlekken repareren , de gehele verdieping heeft een complete overspuiten . Dit overspuiten omvat het verwijderen van de afwerking , het schuren van de vloer en het opnieuw aanbrengen van de afwerking . Toch kan wassen verberg krassen helpen in vernissen . Op olie gebaseerde afwerkingen zijn veel gemakkelijker te repareren het oppervlak lak , omdat ze niet de gebruiker zijn volledig refinish de vloer . Om vlekken op te lossen in een olie-afwerking , wat extra olie-afwerking van toepassing op staalwol en buff uit krassen en deuken met de wol .

Wanneer Laminaat Buckles

Laminaat vloeren zorgen voor een goedkoper alternatief voor hardhout . Laminaat is vlek , vervagen en deuk - bestendig en minder kans om te krabben . De meeste laminaatvloeren wordt geleverd met een 10 tot 15 jaar garantie en wordt meestal bestaat uit high - density vezelplaat ; wezen papiervezels gebonden met lijm . Indien dit materiaal nat wordt , zwelt en dit dwingt de gewrichten te verspreiden

Meer dan ooit