Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Ongelijke Kitchen Floor Repair

Een keukenvloer die oneffen en ongelijk heeft waarschijnlijk een probleem onder de vloer zelf . Als uw ondervloer heeft dips en depressies in, dan elke vorm van vloer leg je bovenop dat gaat instabiel te zijn. Wat voor soort grond je hebt, en wat voor soort je van plan te vervangen door , het eerste wat je hoeft te doen is nivelleren dat oneffen ondergrond . Vloeibare vloer leveler is een waterig cement dat spreidt zich uit en geeft je een vlakke ondergrond waar je de nieuwe floor.Things je nodig hebt
Hammer
Koevoet
Razor schraper
Bezem
Recht 2 -inch met 4 -inch board , 4 meter lang
Potlood Boor met het mengen beetje
poedermelk vloer leveler mix
Emmer Vinyl , keramische of houten vloeren

Toon meer instructies

Neem 1 van de oude top vloer met een hamer en een koevoet . De werkwijze van het verwijderen van de vloer zal variëren , afhankelijk van het type vloer is , maar alle zal een onderlaag van triplex of cement boord . Strip de top vloer tot aan de onderlaag .

Ga Pagina 2 over het oppervlak met een scheermes schraper om eventuele resten van lijm, mortel of ander materiaal te verwijderen van de vorige verdieping , krijgen van het vlak en glad . Sweep grondig .

Leg
3 a 4 meter lange 2 -inch met 4 -inch board op de grond op de smalle rand aan de ene kant van de kamer. Beweeg het langzaam over het oppervlak , het kijken naar de plek waar het bord zit op de vloer . Waar is er een ruimte tussen het bestuur en de vloer , wat wijst op een duik in de vloer , markeren een cirkel rond het lage gebied met een potlood . Markeren de hele vloer als dat nodig is.
4

Combineer poeder - vloer egalisatielaag in een emmer met water volgens de instructies van de fabrikant . Meng het met een boor en mengen bit . De mix moet dun en waterig zijn.
5

Giet de leveler langzaam over de lage gebieden gemarkeerd die u hebt gemarkeerd in stap 3 , laten verspreid over de vloer . Begin aan de kant van de kamer tegenover de deuropening en werk je weg uit de kamer .

Laat
6 de leveller voor 24 uur . Installeren vinyl , keramische of houten vloeren direct over de nieuw geëgaliseerd onderlaag .

Hoe te Ondervloer Vervang Onder een buitendeur

meeste ondergronden bestaan ​​uit 4 -inch met 8 -inch platen spaanplaat , op zijn plaats gehouden met spijkers aan de vloerbalken eronder. Wanneer de grond begint te verzakken of piepen , dit duidt op een mogelijk probleem met de ondergrond . Om de ondergrond bloot te leggen, moet u de vloer te verwijderen . Bij een buitendeur valt het verwijderen van de deurdrempel . Als je over de drempel te kri

Meer dan ooit