Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verwijderen Vastgelijmde Engineered hardhouten vloeren met een houten Ondervloer

Als u het verwijderen van een hardhouten vloer die is genageld aan de ondervloer , kun u vaak de planken voor toekomstig gebruik door ze voorzichtig te verwijderen . Dat is niet het geval wanneer de vloer gelijmd echter . Bovendien , als de borden zijn ontworpen , het oppervlak is waarschijnlijk te dun voor resanding , zelfs als je niet probeert om ze opnieuw te gebruiken . Aangezien er geen enkele reden om voorzichtig te zijn , de beste manier om ze te verwijderen is degene die de minste tijd kost . Het is een rommelige , arbeidsintensieve job , hoewel, en zal waarschijnlijk langer duren dan u think.Things je nodig hebt
cirkelzaag
koevoet
Mini voorhamer
Bodemschraper
Floor buffer
Schrapen gehechtheid
Disk sander
100 - korrel schuren schijf
Toon meer instructies
1

Stel de zaagdiepte van een cirkelzaag om de dikte van de vloer plus 1/8 inch . U moet een reeks van bezuinigingen door de vloer te maken, zodat je het kan wrikken . Het blad kan enigszins gesneden in de ondervloer en laat groeven , maar het is essentieel dat het volledig doorsnijden van de vloer .

Voeg 2 een rechte snede in de naad tussen twee gangen vloer die zich uitstrekt ve wand naar de andere . Als u klaar bent , maak een soortgelijke gesneden in een naad tussen twee cursussen over een voet van de eerste.

Knip 3 het gebied tussen de twee lijnen in secties door het maken van een serie loodrechte sneden ongeveer 12 tot 15 centimeter uit elkaar . Verleng de loodrechte sneden een paar centimeter buiten de belangrijkste daarvan zijn dat u volledig dwars door de planken .
4

Pry uit elke sectie op zijn beurt . Werken een koevoet in een van de loodrechte bezuinigingen en onder een raad door erop te slaan met een mini voorhamer . Als je genoeg kopen, wrik het einde van de raad van bestuur en , indien mogelijk , trek de plank recht omhoog en verwijder deze . Aangezien de planken zijn verbonden door hun tongen en groeven , hoewel, moet u wellicht wrikken alle einden voordat je in staat om een ​​van hen te verwijderen .
5

Ga op deze manier tot u heb alle planken van de ene muur naar de andere verwijderd , maak dan een andere muur tot muur van de rand van de vakken die je verwijderd knippen een voet , verdeel het in secties met loodrechte sneden, en blijven nieuwsgierige .
6

Schraap de lijm van de ondervloer met een vloer schraper als je alle vloeren verwijderd . Als de lijm niet gemakkelijk loskomt , zal een vloer buffer voorzien van een schrapen gehechtheid het werk gemakkelijker te maken .
7

Huur een vloer buffer , als je niet zelf een, en vraag om een vloer schrapen attachment . Haak de gehechtheid aan de onderkant van de machine en laat de buffer over de ondervloer . Het moet merendeel van de lijm te verwijderen . Gebruik een schijf schuurmachine met een 100 - korrel schuren schijf om zand van iemand die blijft .

Het repareren van een rottend hout Dek met glasvezel op de Top

De grote meerderheid van de plezierboot dekken worden gemaakt met behulp van een balsa of multiplex centrum ingeklemd tussen glasvezel skins zowel boven en onder die kern . Repareren van een verrotte dek , daarna , heeft betrekking op twee verschillende projecten : eerst moet je bloot en volledig verwijderen van de rotte hout vervangen en de glasvezel buitenste huid dan . Instructies 1 Verwijder

Meer dan ooit