Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om natuurlijk Restore Houten Vloeren

Als u de juiste tools te gebruiken , agressieve chemicaliën zijn niet nodig om hardhouten vloeren te herstellen. Met de tijd en normale slijtage , hardhouten vloeren accumuleren krassen , slijtplekken en littekens . Deze lelijke plekken nodig actie te corrigeren . Het proces omvat vaak harde strippen en afdichting chemicaliën. Het is echter mogelijk om de natuurlijke schoonheid van hardhouten vloeren volledig te herstellen , zonder deze producten. De natuurlijke methode kost meer tijd en moeite , maar voor de eco - bewuste consument , kan het beter option.Things Je
Dust mop
30 - korrel schuurpapier nodig
50 - korrel schuurpapier
100 - schuurpapier
Sander
pluisvrije doek
tungolie
Toon meer instructies
1

Voer een dweil over het gehele gebied aan de oppervlakte te verwijderen vuil of puin . kopen van 2

Rough zand de vloer met behulp van een 30 - korrel schuurpapier . Gebruik een schuurmachine op een gemiddelde snelheid om oude kit en een aantal van de vlek te verwijderen , indien van toepassing .
3

Zand met een 50 - korrel schuurpapier op de schuurmachine om een van de resterende oude verwijderen afwerking .
4

Fijn zand de vloer met behulp van een 100 - korrel schuurpapier om de natuurlijke houtnerf onthullen. Voer de schuurmachine gelijkmatig over de vloer in een vloeiende beweging te voorkomen dat oneffenheden .
5

Borstel weg vuil van schuren met een bezem . Krijgen in de hoeken ook.
6

Breng tung-olie aan het hout . Giet tung-olie op een niet-pluizende doek en wrijf het in het hout . Houd de doek zodat de randen niet de grond raken en materiaal achterlaat . Breng de olie rijkelijk en wrijf hard in het hout . Sta niet toe dat de olie tot het zwembad of plas op het hout . Laat de vloer drogen gedurende twee uur .
7

Veeg de geoliede gebied met een schone doek . Buff een doek over het oppervlak van het hout om overtollige olie te verwijderen . Ga met de nerf . Laat de vloer drogen gedurende minstens 24 uur .

Hoe te krullen- Up Hardhout Planken Fix

hardhouten vloeren kan gaan krullen in de tijd. Dit kan te wijten zijn aan een aantal redenen die uit dezelfde problemen : onjuiste acclimatisatie , niet volledig verzegeld hardhout of de aanwezigheid van te veel vocht in de kamer . Zodra het vocht doordringt in hardhout , zal het krullen en /of gesplitst . Het eerste scenario is de meest voorkomende falen van de twee , en het kan worden verholpen

Meer dan ooit