Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft kurkvloeren nodig om opnieuw te worden afgesloten

? Een kurkvloer meestal moet regelmatig opnieuw sluiten om het uiterlijk te behouden en om het waterdicht te houden . Als de sealer draagt ​​dun en vocht in de kurk , zwelt , gespen en breaks , waardoor een gebied van verdieping waar de bekleding is gebroken . Onderhoud uw kurkvloeren goed vanaf het begin te zorgen dat het aantrekkelijk jaar na jaar blijft . Initial Sealing

Kurktegels commercieel gekocht kan een laag van duidelijke vinyl sealer toegepast tijdens het productieproces hebben . Het doel hiervan is om de tegels tegen vlekken en vocht te beschermen , omdat kurk is zeer poreus en absorbeert vloeistof raken. Voor tegels die onafgewerkte , of die voorbewerkt met polyurethaan zijn , sluit de vloer na installatie met behulp van een op water gebaseerde , matte polyurethaan sealer of vernis . Solliciteer ten minste twee lagen , waardoor het 24 uur drogen tussen applicaties . Voor kurk tegels die zijn voorbewerkt met was, breng een extra laag wax afwerking na installatie.
Dagelijkse Schoonmaak

Vermijd morsen , indien mogelijk , en schoon te maken onmiddellijk alle vloeistoffen om vlekken te voorkomen . Vegen de vloer dagelijks met een zachte bezem of dweil , die niet zal krassen op het oppervlak van de kit . Vochtig - mop alleen wanneer dat nodig is. Als de vloer wordt dof , buff het gebruik van een boenmachine en een lamswol polijstpad . Buff de kurk alleen wanneer het is schoon, als vuildeeltjes de afwerking kunnen krassen tijdens het polijsten .
Weer te verzegelen

Aangebroken jaarlijks uw kurkvloeren als het nodig heeft . Als de vloer is in goede staat , kunt u in staat om gewoon toe te passen een nieuwe laag na het reinigen van de vloer grondig polijsten of het aan een hardnekkig vuil te verwijderen . Als de vloer toont vlekken of de kit lijkt te dragen van af in plaatsen , strippen af met behulp van een oplosmiddel speciaal voor kurk zal een beter resultaat geven . Na het strippen , zand de vloer lichtjes om de vlekken te verwijderen . Vacuüm het grondig om het stof te verwijderen , en volg met diverse coatings van polyurethaan sealer , waardoor 24 uur voor het drogen tussen de lagen .
Onderhoud

Breng 1-2 lagen eindigen zodra de polyurethaan sealer volledig droog is. Buff met een boenmachine wekelijks om de glans te behouden , en opnieuw de finish om de drie maanden de tijd om de dichtheid te behouden en beschermen de vloer. Dit onderhoudsprogramma zou het onnodig om te strippen en sluit de vloer ieder jaar te maken , en kan uw kurkvloeren een langere levensduur te geven .

Hoe te Asfalt Tile lag over Linoleum

Het leggen van asfalt tegel over een bestaande linoleumvloer is mogelijk als het linoleum niet is gedempt of niet bestaat uit zelfklevende tegels. Het is ook belangrijk dat de linoleum glad , droog en vrij van gebreken , zoals scheuren , scheuren of verhogingen . Asfalt is een type vloerbedekking die veerkrachtig wordt genoemd ; andere soorten van deze vloeren zijn onder kurk , rubber en polyureth

Meer dan ooit