Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te betonvloeren Seal Voordat een Tapijt

Afdichting beton voor het leggen van tapijt is een noodzakelijke stap . Beton is poreus en trekt water aan . Sealant helpt om een ​​barrière tegen vocht buiten te houden creëren . Niet beton afdichting kan leiden tot vocht in het tapijt en op hun beurt , schimmel . Dicht de beton goed voor het leggen van vloerbedekking om ervoor te zorgen het beton wordt beschermd en de vloerbedekking droog blijft . Wat je
Broom of stofzuiger
Dish zeep of beton schoner
Stiff borstel nodig Heb Mop
Paint roerder
Beton sealer
Verfbak
Verfbak liner
Penseel
Medium - nap verfroller
Toon meer instructies
1

vegen of stofzuigen om losse puin en vuil te verwijderen . Schrob de vloer met warm water en zeep of een betonnen schoner en een stijve borstel . Spoel de vloer grondig met een dweil en schoon water en laat het dan volledig opdrogen . Kopen van 2

Roer het blikje beton sealer met een verf roerder . Niet schudden of wervelende rond het blik om de sealer te mengen , omdat dit kan leiden tot vorming van luchtbelletjes .

Giet
3 de sealer in een verf lade met een liner. Dip een penseel in de sealer en borstel het langs de rand van de lade om het overtollige te verwijderen . Borstel een dunne laag van de sealer op de vloer langs de trim van de kamer. Haal meer sealer op de borstel indien nodig .
4

Dompel een medium - nap verfroller in de lade van de sealer . Rol de verfroller over het einde van de bak om zich te ontdoen van overtollige sealer . Vermijd dat de sealer plas in elk plekken .
5

Rol de sealer op de vloer in een dunne , gelijkmatige laag . Begin bij de achterkant van de kamer en werk je weg naar de deur .

Laat 6 de sealer volledig drogen volgens de instructies van de fabrikant. Breng een tweede laag sealer na droging de eerste is .

Hoe te verwijderen Krassen Van Opgepoetste Tegel

Fijne krassen op gepolijste tegel zodat vuil zich te vestigen in de spleten , waardoor het onaantrekkelijk uitzien . Dit vestigt de aandacht op de fout . Krassen optreden als gevolg van stof en vuil op de vloeren of van het uitblijven van een snijplank gebruiken op een aanrecht. Andere dingen die krassen veroorzaken zijn onbeschermd tafel -en stoelpoten en slepen van een ruw voorwerp - zoals een g

Meer dan ooit