Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Piece of Linoleum Vloeren wijzigen

Linoleum wordt vaak verward met vinyl, maar ze zijn verschillend vloeren materialen . Linoleum 's kleur is solide ; je kunt niet de vlek, of draag hem naar beneden . Het is vervaardigd met natuurlijke ingrediënten en is bestand tegen scheuren , brandwonden en andere schade die vinyl ruïnes . Aan het eind van de dag als vloerbedekking , linoleum is recyclebaar en biologisch afbreekbaar . Hoewel het robuust is niet ongevoelig voor beschadigingen. Als u ontdekt een beschadigd stuk linoleum , of als je gewoon wilt een nieuwe kleur toe te voegen , kunt u een tegel te vervangen met behulp van eenvoudige tools en goedkope supplies.Things Je
Universeel mes
plamuurmes
nodig stofzuiger
Ontvetter
Rags
vertanding
linoleum kleefstoffen
vervanging linoleum tegel
Deegroller
Toon meer instructies
1 < p > Schuif de punt van een mes in de naad aan de rand van de beschadigde linoleum tegel. Sleep het mes langzaam langs de naad door de lijm te snijden . Herhaal rond de vier zijden van de tegel . Kopen van 2

Schuif de voorste rand van een dunne , flexibele metalen plamuurmes in de naad op een zijde van de tegel . Druk de hendel naar beneden naar de grond een beetje en duw het mes schuiven onder de tegel in een hoek . Voorzichtig los te wrikken van de rand van de tegel . Beweeg het mes naar links of rechts in de naad en verder wrikken . Als de tegel verwekt geheel verwijderen. Als het breekt , blijven nieuwsgierige stukjes totdat je de gehele tegel te verwijderen.

Plaats 3 het blad of de voorste rand van een vloer schraper of klein, stijve koevoet in de lege ruimte waar je verwijderd de tegel . Schraap de lijm van de vloer met behulp van korte slagen .
4

Schraap de vloer langs de omliggende tegels werken parallel aan de randen. Raak het mes niet te duwen in de tegels in een loodrechte beweging. Zet het mes op zijn kant en voorzichtig schrapen de randen van de tegels .
5

verwijderen van grote stukken kleefmiddel hand . Vacuüm uit de opening om kleinere stukken te verwijderen .
6

Veeg de vloer met een doek bevochtigd met ontvetten schoner. Spoel de reiniger met een schone doek die is bevochtigd met gewoon water . Veeg de vloer totdat je niet meer zien resten of vuil op de lap. Wrijf je vingertop over de vloer na het droogt . Als u voelt dat gladde film , spoel het weer .
7

Sleep een klein , lijmkam over het oppervlak van het linoleum lijm . Breng de lijm op de vloer met behulp van lange slagen . Bedek de hele ruimte . De troffel moeten scores of lijnen verlaten via de lijm . Veeg lijm fouten met een droge doek.
8

Zet de vervangende tegel op de lijm in de opening en druk naar beneden . Stel een deegroller op de vloer . Druk de hendels met beide handen en rol het over de tegel met behulp van heen en weer en van links naar rechts bewegingen . Veeg overtollige lijm uit de naden voordat het droogt .
9

Laat de lijm drogen en voor 24 uur voor het plaatsen van meubilair op de tegel , zoals aanbevolen door " This Old House " magazine .

Hoe maak je een vergeelde Poplar Floor Fix

Populieren zijn zacht hout bomen gebruikt bij de productie van diverse producten , waaronder wedstrijden , papier en vloeren. Populier vloer kan duren voor meerdere jaren als je schoon en behandel het goed , met inbegrip van tot vaststelling van tapijten om het product te beschermen tegen slijtage. Maar diezelfde tapijten gebruikt om uw vloer van schaafplekken en schade maskeren vaak achter een ge

Meer dan ooit