Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Hoe te Tennisballen gehalveerd voor Stoelen

Stoel beenbeschermers helpen slijtplekken op hardhout, tegels en andere verdiepingen te voorkomen . Ze zijn ook nuttig in het verminderen van de piepende geluiden, die optreden wanneer je scoot een stoel op dit type vloer . Sommige stoel beenbeschermers zijn duur ; de kosten opgeteld wanneer u het nodig om ze te gebruiken voor veel stoelen te beschermen. Maak je eigen stoel beenbeschermers door te snijden tennisballen in de helft . Dit is ook een effectieve manier om versleten tennis balls.Things recyclen Je
Stanleymes
Toon meer instructies nodig
1

Houd de tennisbal in de palm van uw niet - dominante hand . kopen van 2

Snijd de helft van de tennisbal voorzichtig in een grote "X" formatie met het mes . Niet verder dan het midden helft van de bal te snijden . Utility messen zijn vrij scherp , dus een volwassene moet snijden de tennisbal in de helft .

Vraag
3 een assistent aan de stoelpoot te tillen terwijl je verspreid open de " X "-vorm . < Br > Goedkope 4

Schuif de tennisbal op de stoelpoot en laat de "X" - vormige ruimte . Hierdoor kan de tennisbal te strak houden aan elk formaat stoelpoot .
5

Instrueer de assistent van de stoelpoot te verlagen tot de vloer. Herhaal de stappen met andere tennisballen totdat u alle stoelpoten hebben besproken .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002071387.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.