Huis Tuin

Huis Tuin

Wat wordt gebruikt om Vul Gaten voor een betonnen vloer

? Gaten of scheuren in betonnen vloeren zal groter worden als ze worden genegeerd. Ze kunnen worden gevuld met verschillende materialen verkrijgbaar bij bouwmarkten of bouwmarkten ; het ideale vulmateriaal afhankelijk van de grootte en plaats van de holte of spleet . Handig huiseigenaren kunnen kleine reparaties aan hun eigen te maken , maar metselwerk aannemers zijn het beste voor grotere projecten . Concrete Patches

Huiseigenaren kunnen beton pleisters gebruiken om gaten en scheuren die kleiner zijn dan 3/8 inch in diameter of breedte aan betonconstructies zoals trappen , hellingen , trottoirs , opritten en garage of kelder vloeren repareren . Concrete pleisters gemaakt van epoxy , vinyl of latex worden verkocht in kleine buisjes . Gebruik een kitpistool om de gaten of scheuren vullen , veeg de overtollige weg met een vochtige doek en laat de pleister remedie volgens de instructies van de fabrikant over de concrete patch verpakking . Als u van plan bent om het beton te schilderen , kan de uithardingstijd zolang een maand.
Epoxy Mortel

Grote gaten en scheuren zijn best gerepareerd met epoxy mortel . Epoxy mortel is beschikbaar in een snelle droging formules die opgezet in een uur en formules die 24 uur duren om uit te harden . Als u betaalt een aannemer per uur te herstellen en Refinish beton , zal een sneller drogende formule bespaart u geld , ook al is het duurder dan langzaam drogende formules , doordat het project begonnen zonder de wachttijd tussen reparatie en overspuiten .
epoxy urethaan

Gaten en scheuren in de voegen en naden van betonnen oppervlakken worden bevestigd met epoxy urethaan mengsels . Epoxy urethaan efficiënt vult de gaten maar anders dan epoxy mortel bestaat uit materialen die overeenkomst uitzetten en zonder barsten of breken . Deze functie is essentieel voor gevulde gaten in beton controle en dilatatievoegen die zijn blootgesteld aan hoge en lage temperaturen . Zachte voegvullingsstroken niet speciaal ontwikkeld voor beton zal verslechteren en er tranen in de naden en verbindingen van betonconstructies en oppervlakken .
Hints en tips

Beton vulstoffen zal niet goed presteren als stof of vuil wordt gemengd met het vulmiddel. Voordat u begint met een concreet reparatie project , reinig het oppervlak met een staalborstel om vuil en losse betonnen deeltjes te verwijderen , en vervolgens vacuüm het oppervlak grondig of maak hem schoon met een zachte borstel . Zodra de reparatie is opgedroogd , zand de gevulde gaten en scheuren gelijk met het oppervlak en verwijder de resulterende stof voor het schilderen of het verzegelen van het beton ; dit zorgt ervoor dat de vuller op zijn plaats blijft .

Hoe te Slippery Houten vloeren genezen

Het lijkt misschien leuk om te gaan glijden over een houten vloer in kousenvoeten , maar glibberen en glijden onbedoeld is niet om te lachen . Gladde houten vloeren kunnen ernstig letsel veroorzaken bij mensen en hun huisdieren . Volgens de National Floor Safety Institute , onderzoek op basis van verzekeringsbranche gegevens stelt dat 55 procent van struikelen en vallen direct toerekenbaar zijn aa

Meer dan ooit