Huis Tuin

Huis Tuin

De verzorging en reiniging van Stained betonnen vloeren

Stained betonnen vloeren kan blijvende schoonheid geven aan een kamer, maar huiseigenaren kunnen worden verward over de beste manier om het uiterlijk van betonnen vloeren te behouden . Reiniging methoden die werken op gewoon beton kan invloed hebben op de kleur , houdbaarheid of ontwerp op gebrandschilderde beton , zodat huiseigenaren moeten voorzichtig zijn bij het reinigen van dit soort vloeren . Vlekken verwijderen

Beton is poreus en vlekken moeten snel worden verwijderd, zodat ze niet te genieten in en permanent vlekken op de vloer. Schoonmaakmiddelen kunnen ook invloed op het uiterlijk van gekleurd of gekleurd beton , dus gebruik het juiste reinigingsmiddel . Voor vetvlekken , giet baking soda over het gebied en laat het om de vlek te absorberen , gebruik dan een schoner bedoeld voor vet. Vuil, roest of schimmel vlekken kunnen worden verwijderd door schrobben en reinigen met stoom kan een ander oppervlak vlekken te verwijderen.
Basic reinigingsmethode

Betonnen vloeren kunnen worden gereinigd door mechanische , chemische of reinigen met stoom . Mechanische reiniging omvat een borstel en een schuurmiddel om het oppervlak van de vloer schuren . Chemische reinigingsmiddelen zijn geformuleerd voor beton , maar gebruik alleen de producten die geschikt zijn voor gekleurde of behandeld beton. Reinigen met stoom weg kan aandrijven vlekken op het oppervlak van de betonnen vloeren en desinfecteren beton, hoewel vloeren moeten altijd grondig daarna gedroogd .
Regelmatige reinigingsmethode

Voor het regelmatig reinigen , betonnen vloeren niet grondiger reiniging methoden nodig . Water en een borstel is meestal voldoende om de meeste alledaagse vuil of vlekken te verwijderen. Schoonmaakmiddelen voor het dagelijks reinigen van betonnen vloeren omvatten ammoniak , azijn en vloeibare zeep . Een lange steel borstel is het beste voor het werken reinigingsproducten in de vloer . Bij het reinigen van gebrandschilderde beton , altijd beginnen met een milde zeep en water . Als dit niet voldoende is , gebruik dan zeep en ammoniak .
Sealing betonvloeren

Home improvement winkels duidelijk afdichting producten te verkopen voor beton dat een gladde afwerking en extra kunnen bieden duurzaamheid te gekleurd of gebeitst betonnen vloeren . Eigenaren kunnen ook verzegelen gekleurd beton met behulp van reguliere boenwas . Zodra beton schoon en droog is , breng een gelijkmatige laag van boenwas en laat het een nacht weken in . Solliciteer boenwas twee of drie keer na het schoonmaken , en vervolgens opnieuw toe te passen tweejaarlijks te onderhouden .

Hoe te verwijderen Parket Vanuit Hout Ondervloer

Parket ziet eruit als echt hout , maar eigenlijk heeft tot 12 lagen van dunne triplex op de bodem. Elke laag is gelijmd en samengeperst , en een toplaag van hardhout uit dunne fineer . Parket vloeren te installeren net zoals laminaat , met behulp van lijm of nagels. Om een aangelegde houten vloer van een onderliggende ondergrond te verwijderen , je gewoon wrikken het op. De benodigde tijd is afhan

Meer dan ooit