Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te hardhouten vloeren Leg op Sealed Beton

hardhouten vloeren kan een warme, rustieke gevoel te creëren om uw huis wanneer correct gedaan . Veel gebieden van het huis zullen concrete hebt geïnstalleerd als een ondervloer . Als het beton is afgedicht , zal vocht niet komen door het beton uit de grond eronder. Dit betekent dat het toevoegen van een dampscherm overbodig . Voorbereiden van de betonnen ondervloer goed voordat u uw hardhouten zal problemen met kromtrekken in de toekomst te voorkomen . Hoewel uw beton mag niet " zweet " vocht , veranderingen in temperatuur kan schade veroorzaken aan het hardhout op top.Things je nodig hebt
8 - foot rechte rand
Floor Filer
plamuurmes
Ondergraven zaag
Snap samen hardhouten vloeren
Afplakband
Underlayment
Underlayment naadband
1 /2 inch spacers
Saw
Wood blok
Rubberhamer
Raad puller < br >
Toon meer instructies
1

Plaats een 8 - voet rechte rand op de vloer. Controleer de onderkant van de rechte rand voor lage plekken in de vloer die niet aanraken . Solliciteer floorfiller , verkrijgbaar bij vloeren winkels , in de lage plekken met een plamuurmes .

Place 2 een stuk van het hardhout , op de top van de 1/4-inch onderlaag door de deurstijl . Snijd de deurstijl met een undercut zaag en verwijder het hout, zodat de hardhouten vloer en ondervloer fit onder de deurstijl .
3

Rol de onderlaag op de vloer . Breng kleefband aan de zijkanten om het te houden in plaats vlak tegen de muur. Dicht de naden van de onderlaag met de onderlaag afdichting tape voorzien van de fabrikant, met behulp van de instructies van de onderneming.
4

Lay 1/2-inch afstandhouders , verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten , tegen de muur . Plaats uw eerste run van planken aan de muur van de kamer , tegen de afstandhouders , snapping de tongen bij elkaar. Leg de eerste rij planken met de " tong " uit, zodat de volgende rij snap op .
5

Houd de borden voor de tweede rij in een hoek van 45 graden en snap samen de groef aan de tong van de eerste rij . Snijd de planken zodat de naden verspringen zoals metselwerk .

Plaats
6 een houten blok aan het eind van rijen en tik er zachtjes met een rubberen hamer om de platen aan elkaar te bevestigen .

7

Plaats een laatste raad trekker , verkrijgbaar bij bouwmarkten of met uw vloer kit, tussen de muur en het einde van uw rijen in de kamer. Hit het einde van de trekker van de muur aan te scherpen de vloer.

Versterking Squeaking Vloeren

Dat piepen , krakende ruis die optreedt wanneer u loopt over uw hardhouten vloeren wordt veroorzaakt door openingen tussen de planken vloer , die los in de tijd bij continu gebruik en verergert met de leeftijd . Hoewel sommige krakende is te verwachten in de winter wanneer de temperaturen veroorzaken het hout krimpen , overmatig krakende is een indicatie dat lijm van het hout niet meer houdt de pa

Meer dan ooit