Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Planken voor een zwevende vloer Maatregel

Een zwevende vloer is veelzijdig , in staat meer dan vinyl, ander hout , tegels en beton worden gelegd . De planken vastklikken en de installatie neemt slechts een paar uur voor een complete kamer. Vrijwel elke houtnerf is beschikbaar , en noodlijdende planken maken de vloer blik alsof het er al decennialang . Weten hoe dit te meten dat u het juiste aantal planken voor de installatie is eenvoudig met een aantal eenvoudige math.Things je nodig hebt
Meetlint
Notepad
Calculator
Toon meer instructies
1

Verdeel het gebied vierkant of rechthoekig als de kamer onhandig is gevormd . Bijvoorbeeld , kan een keuken een "L" hebben vorm met een aparte eethoek . De basis van de " L " zou een gebied voor het meten zijn , en de rest zou een tweede gebied. kopen van 2

Meet de lengte en breedte van elk gebied . Afgerond naar de dichtstbijzijnde 1/2 voet om ervoor te zorgen je jezelf genoeg planken . Bijvoorbeeld, als de lengte van een zijde is 10 meter en 2 centimeter , markeer deze plaats als 10 voet en 6 duim .
3

Meet alle andere gebieden in de ruimte die de zwevende vloer , zoals een kastruimte .
4

Zet alle metingen in inches . Bijvoorbeeld , 14 voet komt neer op een totaal van 168 centimeter of 14 keer 12 centimeter .
5

Bereken de vierkante meters oppervlakte door de breedte van de pleinen te vermenigvuldigen met de lengte in inches . Dat getal door 144 voor de vierkante meter totaal van het plein. Bijvoorbeeld , als de kamer is 168 cm breed en 144 cm lang de totale vierkante centimeter is 24.192 , of 168 vierkante meter .
6

Voeg de vierkante meters bij elkaar voor alle gebieden .
< br > 7

Tack op een extra 5 tot 15 procent om rekening te houden verspild planken en degenen die zijn van slechte kwaliteit . Die draait 168 vierkante meter in tussen 177 vierkante meter tot 194 vierkante meter .
8

Verdeel dat aantal het bedrag dat een pakket van planken zullen dekken. In het voorbeeld, als een pakket beslaat 24 vierkante meter , dan zal 8 pakketten planken te nemen naar de kamer met een kleine marge voor fouten , en 9 pakketten met een grotere marge voor fouten af te maken.

Stichting Problemen & Scheuren in Vloertegel

keramische en natuurstenen tegels werken goed wanneer geïnstalleerd op een intacte foundation , omdat de gebruikte materialen zijn waterbestendig . Wanneer de fundering zelf ontwikkelt problemen de tegelvloer boven ontwikkelt scheuren . Grote hoeveelheden grout of tegels barsten ruïnes van de vloer wanneer de scheuren veroorzaken losse tegels komen en de mortel hieronder bloot . Beweging Foundat

Meer dan ooit