Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe op Bleach Stained Concrete Wit

Beton vlek wordt gebruikt om een ​​oppervlak te kleuren zodat het lijkt op baksteen, natuursteen of marmer . Hoewel het is ontworpen om jaren na de eerste aanvraag , het beton kan worden weer wit gemaakt met ijver en de juiste materialen . Bleekmiddel wordt vaak gebruikt om beton te witten en is zeer effectief op te doen als de eerste vlek op voorhand wordt verwijderd . Bleken gebrandschilderde beton wit bereidt deze voor eventuele extra kleuring behandelingen die u wenst toe te passen in de future.Things je nodig hebt
afwasmiddel
hogedrukreiniger Heb Mop
Concrete stripper
Scrub borstel
Scraper
Zuurstof bleekmiddel
Sproeier
schrobmachine
Toon meer instructies
1

Was de beton met warm water en enkele druppels vloeibare gerecht schoonmaakmiddel om eventueel vuil te verwijderen . Druk - wash het beton voor de beste resultaten als het beton is buiten. Hogedrukreiniger is normaal gesproken te rommelig te ruimen op indoor oppervlakken. Laat het beton drogen voordat u verder gaat . Kopen van 2

Breng stripper aan het beton met een mop en laat u het enkele minuten op te zetten . Volg alle instructies op de verpakking voor het beste resultaat . Schrob het beton met een scrub borstel om verder te verankeren de stripper in de vlek . Draag rubberen handschoenen en kleding met lange mouwen te beschermen tegen blootstelling van de huid omdat het strippen verbindingen zijn corrosief .
3

Schraap op elk hardnekkige vlekken links op het beton met een schraper eronder te krijgen en te helpen de stripper met de verwijdering . Bleach helpt witter het beton , maar is over het algemeen niet effectief in het verwijderen van de vlek zelf .
4

Ruim de stripper en verf combinatie met een dweil en spoel het beton om de resterende chemicaliën te verwijderen . Het beton moet terug naar zijn normale kleur zodra het droogt . Reapply meer stripper en spoel opnieuw als het beton is nog steeds gekleurd .
5

Spuit een mengsel van warm water en zuurstof bleekmiddel op het beton. Volg de instructies op het mengen van zuurstof bleekmiddel voor het beste resultaat . De zuurstof bleekmiddel helpt witter het beton en is niet zo giftig als chloor .
6

Voer een schrobmachine over de zuurstof bleekmiddel oplossing na het stelt in het beton om verder te reinigen en witter het. Als het beton droog is , moet aanzienlijk worden gewit . Nog een laag zuurstof bleekmiddel en schrob het nogmaals indien nodig. Spoel het beton als je eenmaal klaar bent om alle resterende bleekmiddel te verwijderen.

Regelgeving op voegovergangen voor betonvloeren

Betonplaten contract enigszins terwijl het betonmengsel droogt en kuren. Temperatuur veranderingen hebben ook invloed op beton. Warmere omgevingslucht veroorzaakt betonplaten uit te breiden , terwijl koelere lucht resulteert in een lichte krimp van de goot en stel platen . Betonnen vloeren worden meestal gelegd tussen onroerende structuren zoals binnenmuren. Om concrete beweging af te schrikken in

Meer dan ooit