Huis Tuin

Huis Tuin

De beste manier om Geelverkleuring vlekken schoon op mijn Linoleum

Als uw keuken of badkamer is voorzien van linoleum vloeren, te weten hoe de vloeren op hun best is essentieel. Na verloop van tijd , linoleum heeft de neiging te geel , vooral na het weerstaan ​​van een aantal morsingen of gehuisvest onder oude boenwas . Met behulp van een paar betaalbare huishoudelijke artikelen kan het onaantrekkelijk vergeling te verwijderen van linoleum . Baking soda en citroensap

Mix baking soda en citroensap tot een pasta , en direct toe te passen op de gele vlekken op uw linoleum vloeren. Om ervoor te zorgen dat de ingrediënten effectief werken om de vlek te verwijderen , werken in de reinigingsmiddelen met een tandenborstel voor kleine vlekken of een borstel met stevige haren voor een grotere gele vloer vlekken. Borstelen van het wasmiddel in de vlek voor een paar minuten moet succes til de gele tint van het linoleum oppervlak. Nadat u de baking soda en citroensap van de vloer goed naspoelen , veeg alle overtollige met een vochtige doek .
Bleach en Waterstaat

Giet een oplossing van bleekwater en water op de gele vlekken op het linoleum , en laat de oplossing zitten voor een half uur tot 45 minuten , afhankelijk van Apartment Therapy. Voor bijzonder hardnekkige vlekken , spons of dweilen het water en bleekmiddel , vervolgens opnieuw toe te passen . Gieten zuiveringszout over de bleekmiddel mengsel terwijl het op de grond zal de whitening actie verhogen en til de vlek sneller .
Poeder Detergrent Met Bleach

Een poedervorm reinigingsmiddel dat bleekmiddel bevat effectief kan zijn bij het ​​wegwerken van de vergeling vlekken op linoleum vloeren zijn. De Creative Huiselijkheid website suggereert het bevochtigen van de gekleurde gedeelte van de vloer en direct gieten het wasmiddel op de gele vlekken . Het verlaten van het wasmiddel op de vloer voor een paar minuten zal helpen breken de gele kit op de vloeren . Verwijder het reinigingsmiddel van de vloer met een vochtige spons .
Azijn en water

Breng witte gedistilleerde azijn rechtstreeks op vergeling linoleum vloeren gedurende 10 tot 15 minuten , en veeg de azijn met een spons of doek . Voor vlekken die bijzonder goed bestand zijn , strooi baking soda in de azijn om te helpen de gele tint uit de vloeren . Na het schrobben het gebied met een spons , naspoelen met water.
Ammoniak - gebaseerde Floor Cleaner

Koop een vloerreiniger waarin ammoniak is het belangrijkste ingrediënt , en giet het op de linoleum vloer tot de vergeelde vloerwas tillen . U wilt de vloer schrobben met een stevige spons of schuurspons , en dweil de oplossing van de vloeren . U moet een nieuwe coating van boenwas van toepassing op het linoleum , of dweilen de vloeren een laatste keer met sodawater om de vloer een mooie glans te geven .

Hoe maak je een Small Splinter in een Houten Vloer Reparatie

Ondanks hun algemene duurzaamheid , hardhouten vloeren zijn onderworpen aan schade door slijtage door dagelijks gebruik oppervlak . Voetgangers, vallen voorwerpen , en veranderingen in vochtigheid en temperatuur bijdragen aan problemen met houten vloeren zoals versplinteren . Het herstellen van kleine splinters is een eenvoudig project voor de doe-het - yourselfer.Things je nodig hebt pincet of t

Meer dan ooit