Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Shine In Dull Laminaat vloeren

Laminaat is een vorm van vloeren die een laag houtfineer of ander materiaal die meestal wordt bedekt met een soort van glans , waardoor u een glanzende , duurzame vloer heeft . Die glans kunnen slijten door de jaren heen . U kunt geen zand naar beneden in een laminaatvloer de manier u met de houten vloer , omdat het laminaat zelf is niet hardhout . Echter , kunt u het scherm , het afnemen van het bestaande glans en te vervangen door nieuwe glans zonder dat de werkelijke oppervlakte van het laminaat itself.Things je nodig hebt
Roterende vloer buffer ( verhuurd ) op Twitter afwerken schermen in middelgrote en fijn schuren
Vacuum
Polyurethaan
Penseel
extra fijn schuurpapier
Toon meer instructies
1

Laad de buffer met een medium overspuiten scherm . Start de machine . Voer het over de vloer in de richting van de planken , het naar voren en terug bewegen . Het moet het grootste deel van de bestaande glans te verwijderen.

Zuig 2 het stof . Laad de buffer met zijn fijne scherm . Voer het over de vloer weer , toegang tot de laatste van de oude glans . Zuig het stof .
3

Borstel op een laag polyurethaan glans met een penseel , te beginnen bij de verste hoek van de kamer van de ingang . Gebruik lichte , gelijkmatige bewegingen , gaan met de richting van de vloerdelen.

Laat
4 de polyurethaan voor acht uur . Hand schuren met extra fijn schuurpapier om het glanzende oppervlak te verwijderen, zodat de volgende laag zal houden . Zuig het stof .
5

Breng een tweede laag van polyurethaan op dezelfde wijze als de eerste . Laat het drogen acht uur . Hand zand. Vacuüm. Breng een derde laag . Laat het voor 24 uur .

Kan ik Hergebruik Prefinished hardhouten vloeren

? Geregenereerd hardhouten vloeren worden steeds populairder als streven groene alternatieven voor het gebouw meer huiseigenaar . In plaats van om teruggewonnen vloeren kopen, kunt u dit doen op uw eigen als u al houten vloeren die u wilt wijzigen . Terwijl de tong en groef vloeren is het makkelijkst te hergebruiken , kan zelfs oude hardhouten planken vloeren worden hergebruikt als je het goed te

Meer dan ooit