Huis Tuin

Huis Tuin

Het verwijderen van Teer en Vilt Van Houten Vloeren

Huiseigenaren zijn over het algemeen blij met hardhouten vloeren onder tegels of linoleum ontdekken na aankoop van een huis . Echter , het verwijderen van de vloerbedekking op de hardhouten vloer bloot kan nachtmerrie van een huiseigenaar te worden. Vilt en teer papier werden vaak gebruikt in oudere woningen als onderlaag tussen tegels en ondervloer . Na verloop van tijd , de onderlaag banden met het hout en wordt zeer moeilijk te verwijderen . U kan nodig zijn om meer dan een methode proberen om het vilt en teer te verwijderen , afhankelijk van de sterkte van de band en hoe groot een gebied van de houten vloer is affected.Things je nodig hebt
lange steel vloer schrapers < br > terpentine
schone lappen
Krimppistool
Citrus- gebaseerde verf stripper
beademingsmasker ( optioneel )
Toon meer instructies
1

afschrapen zoveel mogelijk van de losse teer en voelde als mogelijk met een lange steel vloerschraper . kopen van 2

Breng terpentine om een schone doek . Breng de doek op de vloer , laat het voor een moment om de lijm te verzachten en beginnen schrobben . De minerale geest applicatie kan alles wat je nodig hebt om de teer te verwijderen en voelde .

Gebruik 3 een warmte kanon om de teer te verwijderen en voelde . Houd de warmte kanon bewegen terwijl u werkt om te voorkomen verzengende de houten vloer . Werken in kleine gebieden , verwarming en schrapen als je gaat. Als u liever een warmte kanon niet te gebruiken, zie stap 4 .
4

Breng een citrus gebaseerde verf stripper volgens de aanwijzingen van de fabrikant. In het algemeen wordt de stripper royaal toegepast blijft enkele uren instellen en vervolgens afgeschraapt , waarbij de lijm met het. Citrus - gebaseerde strippers hebben een minder onaangename geur en lagere toxiciteit dan de meer volatiele methyleenchloride strippers .

Hoe maak je een kleine Brok van Carpet Vervang

Indien de schade is beperkt tot een klein , uit de weg sectie van uw tapijt , vervanging van alle tapijt in de kamer is vaak overkill . Vervang in plaats daarvan alleen de omgeving met een bijpassende stuk tapijt . Als u geen toegang tot extra vloerbedekking en kan een wedstrijd overblijfsel niet vinden , snijd een stukje vloerbedekking uit een beetje gezien gebied , zoals onder een bank of entert

Meer dan ooit