Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Tegel Cracks verbergen

Het installeren van een tegelvloer kan echt verbeteren van de uitstraling en de waarde van uw huis. Tegel is meestal zeer duurzaam , en ziet er veel eleganter dan een gewone vloerbedekking of linoleum vloer. Tegel kan kraken echter verschuiven stichtingen of van items vallen op het tegeloppervlak . In dergelijke gevallen kunt u de tegel snel te herstellen en de scheur , die kan van pas komen in het geval u niet de tijd hebben om daadwerkelijk te vervangen it.Things je nodig hebt
Rags
Liquid pappen
verbergen blok hout of Fine schuurpapier
gekleurde tegel /vloer poeder
Tegelvloer wax met polijsten doek
borstel Clear epoxy
kunstenaar
verf op oliebasis
waterbasis urethaan < br >
Toon meer instructies
marmeren tegel
1

Veeg de scheur gebied schoon met een doek . kopen van 2

Squirt wat vloeistof kompres in de scheur . Vul de scheur zodat het kompres ligt met het oppervlak van de tegel . Probeer een kompres niet te morsen op de aangrenzende tegel oppervlakken. Veeg eventueel gemorste meteen .

Plaats 3 een houten blok op de ingevulde crack . Duw met het blok om te helpen duwen elke luchtzakken in het kompres . Laat het kompres te drogen gedurende twee uur .
4

Controleer de pappen en zien of het niveau is zelfs met het tegeloppervlak . Gebruik wat fijn schuurpapier te schuren iets lager als het ongelijk .
5

Wrijf enkele gekleurde vloer poeder in het kompres met uw vingers . Zorg dat de kleur poeder met de kleur van de tegel . Werk genoeg poeder in het kompres tot de kleur overeenkomt met de omliggende tegels . Laat het poeder en kompres op te zetten en volledig genezen voor 24 uur .
6

Buff de scheur met enkele boenwas de glans uit te brengen .
Keramische tegels
7

Reinig de gekraakte gebied van tegels schoon met een doek of een doek .
8

Breng een laag heldere vloeistof epoxy in de scheur . Laat de epoxy te drogen, controleer dan en zorg ervoor dat het niveau is zelfs met het oppervlak van de tegel . Voeg meer epoxy tot het niveau met de tegel oppervlak .
9

Breng een laag van op olie gebaseerde verf om de epoxy met borstel een fijne kunstenaar . Zorg ervoor dat de verf overeenkomt met de kleur van uw vloer tegels. Laat de verf drogen . Reinig de kwast.
10

Borstel op een laag transparante watergedragen urethaan over de verf met penseel van de kunstenaar . Laten drogen. Herhaal deze stap twee keer voor een totaal van drie lagen urethaan . Solliciteer drie nieuwe lagen urethaan om de scheur om de twee jaar als je niet ooit de tegel te vervangen .

Hoe te installeren Joist steunt in een verslapping van de Basement

Het falen in de tijd van de kelder plafondbalk ondersteunt op te houden van het gewicht van de vloer boven veroorzaakt meestal doorzakken . Terwijl de vloerranden algemeen ondersteund door de gemetselde wanden van de kelder , moet het midden van de vloer hoofdzakelijk op de sterkte van de balken alleen. De doorbuiging is gewoon een symptoom van het falen van de gewrichten . Het verminderen van de

Meer dan ooit