Huis Tuin

Huis Tuin

Wat doe je over Holle Hardhout Floorboards

? Cupping , bij de verwijzing naar hardhouten vloeren , treedt op wanneer het midden van de vloer plank lager is dan de randen , waardoor een holle vorm . Dit is niet ongebruikelijk met nieuw geïnstalleerde hardhouten vloeren , en in veel gevallen zal de vloer een vlakheid tijd weer . Er zijn meestal drie redenen waarom een hardhouten vloer cups. Vocht

De meest voorkomende reden een houten vloer bekers is de aanwezigheid van vocht onder de vloer . Dit kan zijn vanwege het ontbreken van een dampscherm tussen de vloer en de ondervloer of een lek in de leidingen onder de vloer . De onderkant van het bord uit als het vocht absorbeert , waardoor de onderzijde breder dan de bovenkant . Dit dwingt de randen van het bord omhoog . Bij overmatig vocht is de oorzaak van uw vloer cupping , is dit van invloed verschillende boards, en er zijn meestal geen openingen tussen de planken . Voordat reparatie aan een komvormige verdieping door vocht , vinden en de bron van het vocht te herstellen . Laat de vloer te drogen na het vocht wordt verwijderd . Normaal gesproken is dit vereist tenminste een stookseizoen . De platen zullen vaak plat op hun eigen na het drogen .
Onjuiste installatie

Houten vloeren mogen beker als gevolg van verkeerde acclimatisatie van de planken voor de installatie . Indien de vloer in een omgeving wordt gebracht met een hoger vochtgehalte dan de vorige, het vereist tijd aan te passen en uit te breiden. Als dit niet is toegestaan ​​, of als er niet voldoende ruimte over aan de randen van de vloer zorgen voor uitzetting , veroorzaakt spanning op de buitenranden en dwingt de platen naar beker . Cupping gevolg van onjuiste installatie toont meestal rond de omtrek van alleen de vloer en is vaak niet te repareren . Wacht een volledige stookseizoen voor de vloer aan te passen op zijn eigen. Als het cupping niet afgenomen gedurende deze tijd , dan is het niet waarschijnlijk doen . Permanent holle vloeren moeten vlak worden geschuurd en afgewerkt .
Krimp

Als hout snel vocht verliest , krimpt of contracten . Met hardhouten vloeren , de droogte beïnvloedt het bovenoppervlak alleen , waardoor de bodem breder dan de bovenkant , zoals met vocht, en dit drukt de randen omhoog . Als cupping wordt veroorzaakt door droogte , zullen er ook openingen tussen de planken . Zoals het went , kan het plat , maar het blijven wellicht nog . Deze kunnen worden gevuld en afgewerkt als ze niet ernstig , maar vaak kleine openingen zijn gewoonlijk tijdelijk. Als de vloer went , zal het hout plat en de gaten zal sluiten . Echter , in gebieden waar sprake is van een constante warmte , zoals in de buurt van apparaten, de gaten kan blijvend zijn . Als de verschillen zijn gering , kunnen ze worden gevuld en afgewerkt zodra de vloer enkele maanden volledig te acclimatiseren heeft gehad .
Wat te vermijden

niet schuren een holle vloer alvorens het tijd om op natuurlijke wijze af te vlakken . Als je zand een holle vloer die nog niet in evenwicht zijn vochtgehalte , zal de vloer de kroon als het eenmaal droog is . Bombeersystemen treedt op wanneer het oppervlak van het hout hoger is dan de onderkant . Dit gebeurt als de bodem van een holle vloer vlakker na drogen. Het midden van het bord optilt , en de randen zijn gedwongen naar beneden . De enige reparatie voor gekroonde vloeren is vervanging .

Hoe te Waterproof Met polyetheenvel voor Tile

Tegel kan ten prooi vallen aan waterschade in de tijd. Dit kan lelijke verschijningen op de tegel veroorzaken en corroderen het. Om dit te verhelpen , breng dan een waterdichte barrière op de bovenkant van de tegel . Een dergelijke barrière is een polyethyleenfilm . Tal van fabrikanten maken polyethyleen vellen voor het doel van de waterdichting tegel . U moet de specifieke instructies die bij uw

Meer dan ooit