Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u Stain eikenhouten vloeren een Cherry Finish

? Hardhouten vloeren kunnen schoonheid en charme toe te voegen aan een woning. In tegenstelling tot verschillende soorten tapijt , hardhouten vloeren duurt vaak tientallen jaren en is bestand tegen jaren van normale slijtage , hoewel oude vloeren kunnen incidenteel overspuiten nodig , vooral in gebieden met veel verkeer . Veel mensen geven de voorkeur aan de natuurlijke kleur van eiken vloeren in plaats van behoud gebruik een vlek om het uiterlijk van dit hout te veranderen . Hoewel u eiken vloeren kan kleuren met een kers vlek , kunnen de resultaten niet zo donker of zo rijk als je zou willen zijn. Porositeit

Eiken is een type van de harde , zware houtsoort die de neiging heeft zich te verzetten oppakken vlek. Ook al heb je je eikenhouten vloeren kunnen vlekken met een kers vlek , zal dit resulteren in een lichtere tint van kersen dan wanneer je dezelfde vlek op een vloer gemaakt van grenen of populierenhout gebruikt .
Stain

het kleuren van een eikenhouten vloer laat de houtnerf zichtbaar blijft . Unlike verf , die op de bovenkant van het hout blijft vlek penetreert onder het oppervlak van het hout in de onderliggende vezels . Bepaal de beste vlek kleur voor uw vloer door het raadplegen van kleurkaarten die eiken hout te gebruiken als monsters . Afhankelijk van uw gewenste resultaat , moet u mogelijk een verf centrum mix je vlek om een ​​aangepaste kleur te maken .
Voorbereiding

Voorbereiden van de eiken vloeren voor de vlek helpt ervoor te zorgen de beste resultaten als het gaat om de dekking gelijk te . Bijvoorbeeld , een oude gelakte vloer nodig schuren vóór kleuring . Bovendien, het schoonmaken van uw kale houten vloer met spiritus helpt bij het verwijderen stoffen die kunnen leiden tot ongelijke dekking .
Voorzorgsmaatregelen

toepassen vlek over hout vulmiddel kan maken van de beschadigde en gerepareerde gebieden meer voor de hand . Test een klein gebied van eiken vloeren , zoals een gebied in een kast of achter een deur , met de vlek vóór het over de gehele vloer . Gebruik een restje eiken hout om verschillende vlekken en kleuring technieken te testen om u te helpen het beste product en het proces voor het beitsen van uw eiken vloer te bepalen. Vermijd het overspuiten van houtfineer of laminaat als deze materialen bevatten in het algemeen slechts een dunne oppervlaktelaag van hout , waardoor ze ongeschikt voor het schuren en overspuiten .

Hoe om krassen te krijgen en Scuffs Van Slate Tile

Leisteen is een zachte , metamorfe stenen opgebouwd uit verschillende lagen van samengeperste leisteen en sediment. Het kan worden gevonden in tegels die zijn aangescherpt om een ​​glad oppervlak , of links in een natuurlijke , gespleten staat . Beide soorten leien hebben een mat oppervlak dat krijtachtige of stoffige kan verschijnen , met kleine stukjes die gemakkelijk kan afbreken . Krassen en s

Meer dan ooit