Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Tips voor het verwijderen Lino Adhesive Van Hout

Lino lijm is sterk en duurzaam , omdat het ingedrukt houden linoleum voor een lange tijd in gebieden waar zware voetstap dreigt te ontstaan ​​. Hierdoor kan het moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om gewoon tillen de lino uit een houten oppervlak en wrijf weg de resten van de kleefstof dat hij steeds plaats gehouden . Wanneer u het nodig om lino uit hout te verwijderen lijm, zijn er verschillende opties die je kan daarom kunnen overwegen om de klus te klaren . Warmte

Linoleum kleefstoffen gevoelig is voor warmte en zal beginnen te smelten wanneer warmte wordt toegepast . Een warmte kanon , kokend water of zelfs een haardroger op een hoge instelling voldoende warmte om te beginnen met de lijm smelten , maken is veel gemakkelijker om te schrapen met een mes . Wees voorzichtig bij het gebruik van warm water echter, zoals het moet worden gereinigd onmiddellijk om het risico op kromtrekken van het hout te voorkomen.
Schrapen

Lino lijm is gemakkelijk te snijden , waardoor het mogelijk om het schrapen met een scherp mes , spatel of verfkrabber . Bij het verwijderen van lino lijm uit hout met behulp van een schraper , is het belangrijk te schrapen langs de houtnerf , omdat dit zal helpen om eventuele ongeluk krassen gemaakt op het hout te verhullen.
Solvent
< br >

Lino lijm kan worden opgelost met behulp van specialistische oplosmiddelen of lijmverwijderaars . Deze moeten op de lijm worden gespoten en toegestaan ​​om te genieten in , op welk moment ze zal breken de bindingen in de lijm , waardoor het gemakkelijk te vegen . Eventuele restjes kan vervolgens worden gesteriliseerd en weer afgeveegd , of afgeschraapt met een mes .
Schuren

Als de toestand van de vloer is geen probleem , zoals situaties waar de vloer zal worden geschuurd en opnieuw gelakt of geverfd , gewoon zand de lijm weg . Lino lijm kan worden geschuurd met behulp van een low - korrel schuurpapier , die minder gevoelig is voor het markeren van de hout dan een grof schuurpapier .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002070992.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.