Huis Tuin

Huis Tuin

Repareren Tapijt Na een Torn -Down Wall

Hoewel neerhalen een binnenmuur opent extra woonruimte , het schept soms problemen. Een veel voorkomend probleem is dat er een gat in het tapijt waar de muur vroeger was . Echter, in plaats van het vervangen van alle van het tapijt , je kunt gewoon een patch in de kale ruimte te vullen . Het creëren van een tapijt patch is niet complex maar vereist dat u een tapijt overblijfsel van de oorspronkelijke installation.Things je nodig hebt
koevoet
Stanleymes
Meetlint
Tapijt pad
Double dubbelzijdig tapijt naadband
tapijt overblijfsel
Toon meer instructies
1

Kniel op de vloer naast de kale omgeving , en kijk naar de onderliggende ondervloer . U zult twee houten tack strips zien op de plaats waar de muur randen waren . Steek een koevoet onder de strips en wrikken van de vloer . Als de vloer is van beton , dit duurt nogal wat kracht . Kopen van 2

Snijd de randen van het tapijt rond het gebied met behulp van een rechte rand en mes om ze te knippen in een vierkante of rechthoekige vorm .
3

Meet de binnenkant van het vierkant of rechthoek met behulp van een meetlint , en snijd een stukje tapijt padding op dezelfde grootte .

Solliciteer 4 dubbele opgeruimde tapijt naden tape om de gehele omtrek van de ene kant van de vulling , en plaats deze in het gat. Druk op de pad stevig tegen de grond.
5

Leg het tapijt overblijfsel over de reparatie site, zodat zij zich ten minste een halve inch op de goede tapijt aan alle kanten. Gebruik de rechte rand en een mes te snijden rond de gehele omtrek van de rest, zodat u het overblijfsel en het onderliggende tapijt trim. Dit cutting methode zorgt voor een goede pasvorm op alle naden .
6

Draai het tapijt patch om zodat de achterkant omhoog wijst en tapijt naad tape van toepassing op de gehele omtrek . Draai het om en druk het op de top van het tapijt pad . Strijk de randen met je handen om het tapijt vezels samen te mengen om de naden te verbergen .

Hoe te Cuts voor Vloeren Zorg

Vloeren komt in een verscheidenheid van soorten, zoals hout, steen en laminaat . Hoewel elk van deze heeft zijn eigen voordelen en nadelen , ze zijn allemaal gevoelig voor schade en reparatie nodig als dat schade wordt te zwaar . In plaats van vervanging van de hele vloer , knip de beschadigde gebied en vervang deze door een nieuw bestuur of tegel. Het maken van bezuinigingen voor vloeren vereist

Meer dan ooit