Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een gebroken Laminaat Plank Fix

Laminaat vloeren zijn een duurzame en aantrekkelijke optie voor vele huizen en kantoren . Gemaakt van lagen van warmte gelamineerd materiaal , laminaat planken zijn eenvoudig te installeren en tolereren veel verkeer . Eens in de zoveel tijd , misschien moet u de reparatie of vervanging van een beschadigde of gebroken plank om de structurele integriteit van de vloer te behouden en haar uiterlijk te behouden . Omdat gelamineerde planken zijn verbonden met tong - en - groef verbinding gehouden op de vloer rand met bekleding, kunt u een gebroken plank.Things je nodig hebt
koevoet
Hammer
Laminaat vervangende plank verwijderen en vervangen < br > Trim nagels
Toon meer instructies
1

Inspecteer de vloer en identificeren van de locatie van de gebroken laminaat plank . Bepaal de kortste weg van het bereiken van het, dus je kunt minder planken verwijderen uit elke cursus totdat u het gebroken is . Kopen van 2

Verwijder de vloer bekleding of vormen van de dichtstbijzijnde parallelle muur om de gebroken laminaat plank met behulp van een koevoet en hamer . Vermijd beukende de trim te hard , maar zorgvuldig te werk zodat het intact blijft . Til de trim en leg deze weg op een plek waar deze niet beschadigd raken , zodat het kan worden geïnstalleerd.
3

Til de rand van de eerste plank tot aan haar joint ontgrendelen van de aangrenzende plank , en schuif het uit om het los . Voortzetting van het proces van de opheffing van de randen van de resterende planken en ze terug te trekken om hen vrij , werk je weg naar het beschadigde paneel . Stel de losgemaakte planken opzij .

Verder 4 te ontgrendelen , lift en verwijder de vloer planken van een cursus in een tijd, het maken van uw weg naar de beschadigde plank . Elke keer als je een bord te verwijderen , plaats het niet bij de plek waar het terug zal gaan om tijd te besparen tijdens het installatieproces .
5

Trek en schuif de gebroken plank uit de cursus als je naar het . Houd de nieuwe plank bij een 45 - graden hoek , schuif het naar beneden om zijn tong in te voegen in de groef van de aangrenzende plank en druk deze op zijn plaats .
6

Voortzetting van de snapping de planken u verwijderd , naar buiten bewegen naar de wand , ve koers naar de andere . Vervang de planken in dezelfde volgorde waarin u ze verwijderd , zodat de eindstukken op de goede manier . Indien nodig , trim overtollige lengte langs de uiteinden van de laatste cursus , zodat ze op hun plaats .
7

Maak de vloer bekleding met een hamer en trim nagels op de grond in bedwang te houden .
< Br Aanmelden>

Versterking Squeaking Vloeren

Dat piepen , krakende ruis die optreedt wanneer u loopt over uw hardhouten vloeren wordt veroorzaakt door openingen tussen de planken vloer , die los in de tijd bij continu gebruik en verergert met de leeftijd . Hoewel sommige krakende is te verwachten in de winter wanneer de temperaturen veroorzaken het hout krimpen , overmatig krakende is een indicatie dat lijm van het hout niet meer houdt de pa

Meer dan ooit