Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

DIY Hoe u gescheurd beton een Leisteen Look

verloop van tijd kan beton beschadigd raken of scheuren te ontwikkelen. Het vervangen van beton is tijdrovend , en het inhuren van een professionele aannemer aan het werk voor u doen is duur. In plaats van te investeren tijd en geld in een volledige vervanging van het beton , Refinish het oppervlak plaats . Met concrete zegels, kunt u een leisteen blik op de gebarsten en beschadigde oppervlakte van uw oprit , terras of zelfs kelder creëren floor.Things Je
hogedrukreiniger of tuinslang
Beton mix
Kleur pigmenten nodig < br > Troffel
lange boord
poedermelk release agent
Concrete postzegels
Hand sabotage
Bezem
Beton sealer
Toon meer instructies
1 < p > Maak het betonoppervlak met een hogedrukreiniger of tuinslang . Laat het oppervlak droog 's nachts .

Mix Pagina 2 een partij van beton in een kruiwagen , na aanwijzingen van de fabrikant . Voeg genoeg water om het concreet te maken de consistentie van pudding .
3

Toevoegen kleurpigmenten aan het beton voor het soort leisteen u wilt repliceren . Volg de verpakking aanwijzingen voor de juiste menging en bedrag voor het gebied van beton u resurfacing .
4

Giet het natte beton op de gebarsten beton oppervlak. Smooth een 1 -inch laag beton met een troffel of een lange plank voor grotere gebieden . Laat het beton droog voor 02:58 uur of tot u uw vinger kunt op in het oppervlak van het beton 1/2-inch en ontmoet enige weerstand .
5

Bestrooi het oppervlak van het beton met een poedervorm release agent met de hand. Breng een dunne laag aan een gebied dat u van plan bent om Refinish door stempelen .

Plaats
6 de eerste concrete stempel op de top van het beton en druk het lichtjes met de palm van uw hand . Plaats een tweede stempel naast de eerste, zorg ervoor dat ze zijn knus en elkaar vergrendeld . Plaats geen extra stempels in het beton , vergrendelen de randen samen . Druk op de stempels in het beton oppervlak met een hand sabotage . Laat de stempels zitten vijf minuten voordat u verder gaat .
7

Til de eerste postzegel en beweeg het in positie naast de laatste stempel die u geplaatst . Blijf de stempels bewegen over het betonoppervlak , in elkaar grijpende de randen en aanstampen voordat ze in beweging .

Laat
8 het beton droog 's nachts dan wegvagen weg de gepoederde release agent . Spray het oppervlak van het beton met de hogedrukreiniger of tuinslang om alle resterende poeder te verwijderen.

Laat het oppervlak van het beton droog
9 voor 24 tot 48 uur . Breng een concreet sealer aan de oppervlakte. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor de juiste toepassing en droogtijden .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002070961.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.