Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Wat is de oorzaak Hiaten te vormen in Laminaat

? Zien dat fraaie laminaatvloer behoort vertonen tekenen van gaten kan worden verontrustend . De redenen waarom kan variëren van veranderingen in het weer om een ​​verandering van de gebruikte materialen door de installateurs die uw vloeren gelegd . Weer kan leiden tot vloeren uit te breiden , opdracht en vormen hiaten. Een slechte installatie baan kunnen niet worden weergegeven in eerste instantie , maar later opduiken in de vorm van hiaten. Expansie Gap

Terwijl laminaatvloer is ontworpen duurzaam en stabiel zijn , het bevat nog steeds materialen die ademruimte nodig . Uitzettingsvoeg , die temperatuurschommelingen biedt aan contractie en knikken voorkomen dient op zijn ½ inch langs de omtrek van de kamer wanneer de vloer wordt geïnstalleerd . Anders, als het weer koud wordt , kan de vloer samentrekken en weer lacunes niet alleen langs de omtrek , maar ook waar de plank strips aan te sluiten. Aan de andere kant , als het weer warm of vochtig is , kan de planken zwellen en gesp .
Vocht

Vocht is vaak de belangrijkste boosdoener die laminaatvloeren toebrengt aan kloof . Terwijl laminaat parket vloeren zijn beter in het vasthouden aan water dan echte hardhout , kunnen ze nog steeds het slachtoffer worden . Als uw vloer is in een kelder , kan vocht sijpelen onder het beton of multiplex ondervloeren . Als de vloer wordt geplaatst op een ingang waar familieleden sporen in de modder of water , kan het water doordringen door de planken . Als een wasruimte is in de buurt, kan een waterlek sijpelen en in de tijd maken de vloer kloof . In de meeste gevallen moet u tillen en vervang het laminaat stukken aan de conditie en het uiterlijk van uw vloeren te herstellen .
Zware voorwerpen

Terwijl gelamineerd vloeren er goed uitzien onder een zwaar meubelstuk zoals een kast , piano of pooltafel , kan het gewicht van het object voldoende druk op de vloer planken en strips om hiaten te produceren uit te oefenen . Als de vloeren zijn drijvend materiaal eronder geïnstalleerd , kan de vlotter leeglopen en maak een luchtbel . Op termijn zal de laminaatvloer laag boven tillen en maak een gat . Gebruik onderzetters onder de poten van zware voorwerpen om het optreden van kloven te dichten . Houd een voorraad van de vloer bij de hand om beschadigde stroken of planken vervangen.
Onjuiste installatie

Installatie problemen kunnen het gevolg zijn van ongelijke subflooring of overslaan van het gebruik van vochtbestendigheid padding en onderlaag materialen voor zwevend leggen . Controleer uw garantie om te zien of de vloeren zijn nog steeds bedekt voor reparatie of vervanging . Als dat zo is , bespreken hoe de ruimte zal worden gebruikt en de soorten meubels de vloer die nodig is voordat de installatie begint te dragen.


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002070905.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.