Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u gebruik maken Vinyl op Trappen

? Doel en de locatie zijn belangrijke factoren bij de keuze voor de bekleding van de trap. Als de trap blootgesteld en omhoog leidt via een architectonisch belangrijk onderdeel van een gebouw , moeten ze bedekt zijn met een product dat wordt gekozen zowel voor uiterlijk als alle andere overwegingen . Als de trap naar beneden leidt naar een kelder waar vuile instrumenten worden gebruikt of modderige laarzen worden vaak gevolgd , kan de trap zijn voornaamste kandidaten voor de dekking in slijtvast , antislip vinyl. Gebruik van untextured Vinyl

Het gebruik van vinyl als finishing proces is vergeven van substraten ; in tegenstelling tot verf of vernis , kan vinyl gebruikt worden over spaanplaat en andere low-end materialen . Echter, met behulp untextured vinyl op trappen wordt sterk afgeraden. Materiaal zoals linoleum is glad en , om het schoonmaken te vergemakkelijken , wordt het heel glad als het nat is . Gladde traptreden zijn extreem gevaarlijk .
Traptrede Materiaal

Proprietary traptreden materiaal is vervaardigd uit vinyl voor het uitdrukkelijke doel van gebruik op trappen . Vinyl traptreden worden gemaakt met vele kleine ribbels in het bovenvlak ; de ribben lopen de lengte van een kant van de trap naar de andere , tegenover zowel opwaartse en neerwaartse rijrichtingen . Deze opstelling geeft tractie en goed bestand tegen slippen . Traptreden zijn vervaardigd in tal van kleuren en patronen , dus bijpassende of contrasterende het decor van het trappenhuis is eenvoudig.
Onderhoud van Vinyl traptreden

Loose materiaal op trappen is gevaarlijk . Als traptreden zijn gelijmd op zijn plaats - zoals gebruikelijk - zij moeten periodiek worden gecontroleerd om ervoor te zorgen de lijm sterk blijft en dat de hoeken beginnen niet te tillen . Lijm die is niet bestand tegen extreme temperaturen is bijzonder gevoelig voor desintegratie tijdens warme zomerweer .

Wassende , de normale methode om te voorkomen kleur vervagen en verlies van glans in vinyl , wordt sterk afgeraden op trappen .

Waar vinyl traptreden hoeft niet passende

Omdat de zware lijm aanbevolen voor vinyl traptreden is zeer moeilijk te verwijderen , aanzienlijke voorbedachtheid moet worden gegeven aan het aanpassen ervan op trappen gemaakt van massief hout. Het kan moeilijk zijn - zo niet onmogelijk - om de lijm schoon te later . Zelfs als de lijm kan verwijderd worden met chemicaliën , kan diezelfde chemicaliën onherstelbare schade aan de behandelingen oorspronkelijk optimaal presenteren massief hout veroorzaakt . In het beste geval zal een groot deel van de schuren en terugtrekkende nodig zijn om de trap terug naar hun oorspronkelijke staat te brengen .

Nivellering een Badly Doorzakken Vloer voor Laminaat

installeren laminaatvloer thuis is een eenvoudige manier om uw huis een nieuwe look . Laminaat komt in een verscheidenheid van stijlen en kleuren ; het kan zelfs geven u het uiterlijk van de traditionele , met de hand geschraapt hardhouten vloeren - maar zonder dezelfde investering . Na verloop van tijd , vloeren van een huis vaak beginnen te verzakken . Het toepassen van nieuwe laminaat verzakken

Meer dan ooit