Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik Thin Multiplex Meer dan een Missing Kitchen Floor Vinyl Tile

Multiplex wordt meestal gezet in plaats als ondervloer . Het biedt een oppervlak waarop vloeren zoals vinyl tegel wordt bevestigd . Af en toe , een vinyl vloertegel losraakt of beschadigd en wordt verwijderd, waardoor een ongelijke vloer . De ruimte die door de ontbrekende tegel kan ertoe leiden dat u struikelen tijdens het lopen over de vloer . Een stuk van de dunne triplex kan tijdelijk patch het gat in de vloer . Multiplex Tegel

U kunt een tijdelijke multiplex tegel te creëren in het gat op te vullen . Meten van alle kanten van het gat in de ontbrekende tegels ruimte . Meet de diepte van het gat en dat de multiplex tegel vlak met de vinyl vloertegels zijn. Controleer of uw metingen zijn exact. Als de multiplex tegel zit te hoog op de vloer , zal het zeer gemakkelijk om over struikelen . Openingen rond de randen kan ook struikelen en laat vuil dat moeilijk te verwijderen . Wanneer de multiplex wordt gesneden naar uw nauwkeurige metingen , moet de achterkant worden afgedekt met mastiek te houden aan de ondervloer .
Sealing en patchen

Soms een vinyl vloertegel kan worden verzegeld of gepatcht plaats van nieuwsgierige het op en gooit het weg . Vloeistof nadenkit dat is geborsteld op de vinyl tegels kunnen kleine krassen of snijwonden te lossen zonder de noodzaak van een multiplex tegel . Als de tegel te beschadigd is om te blijven op hun plaats , met behulp van een tegel uit een keuken bijkeuken of onder een onderkast te vervangen kan het een betere oplossing dan een multiplex tegels te zijn .
Accent tegels

Vinyl vloertegels kan moeilijk te evenaren zijn. Tegel stijlen kan gaan van de productie lang voordat de vloer slijt . Als u niet kunt vinden bijpassende tegels , overweeg dan het herschikken van de tegels op de vloer en het kopen van vinyl tegels in een contrasterende kleur om een ontwerp te maken . U kunt nog steeds gebruik maken van multiplex tegels als een tijdelijke oplossing. Niet wrikken deze multiplex tegels en gooi ze weg als je klaar bent om het accent tegels installeren. De nieuwe tegels kan een iets opgebouwd ondervloer nodig om ze gelijk met de originele tegels houden . U kunt zand of knip de multiplex tegels , zodat ze de juiste dikte voor het installeren van het accent tegels.
Multiplex Vloeren

Multiplex vloer kan een permanente oplossing zijn als u een vinyl tegelvloer waarin veel van de tegels worden beschadigd of houd opheffend afstand van de ondergrond . Braitman Design, een huis verbouwen stevige, suggereert dat multiplex vloeren een korte - tot middellange termijn vervangende oplossing kunnen zijn . Deze vloeren komen in een verscheidenheid van graan designs en afwerkingen . Terwijl de vloer mag niet duren voor het leven van uw huis , kan het een oplossing bieden voor uw vinyl vloertegel probleem en maken een aantrekkelijke decoratieve statement .

Hoe te isoleren Laminaat op beton

Onjuiste installatie van laminaatvloeren isolatie op beton ruïnes vloeren op de weg. Laminaat zet uit als het in contact komt met water of waterdamp . Wanneer de vloer uitzet , het moet ergens heen ; meestal deze ruïnes vloeren . U wilt alle directe contact tussen het laminaat en het beton te voorkomen . De isolatie ondervloer biedt zowel een lichte kussen en een vochtbarrière . Als u van plan ben

Meer dan ooit