Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Repareren van hardhouten vloeren te zoeken als nieuw als Overschilderbaarheids

Houten vloeren te weerstaan ​​vaak herhaald misbruik in de tijd , in het bijzonder die delen van de vloer gelegen in gebieden met veel verkeer , en de afwerking die het hout zijn glans heeft de neiging om saai geeft . Stukjes vuil werken als schuurpapier en verergeren het probleem. In extreme gevallen kan het nodig zijn om de vloer Refinish en een nieuwe laag kit toe te passen. Maar u kunt vaak hardhouten vloeren verjongen zonder toepassing kit met het schoonmaken van hen en het aanbrengen van een verse laag wax . Wat je nodig hebt
Vacuum
vaatwasmiddel of een commerciële solvent type hardhouten vloer schoner
Emmer
Nylon schrobben pad
schone doek
vloeistof of als pasta vloerwas
Buffing machine
Toon meer instructies
1

Stofzuig de vloer om alle stof, vuil en ander vuil te verwijderen. kopen van 2

Combineer warm water en een matige hoeveelheid van afwasmiddel in een emmer . Gebruik geen schoonmaakmiddel dat ammoniak , loog , of trinatriumfosfaat bevat niet gebruiken. Hoewel water hardnekkige afzettingen kunnen verwijderen , zal alleen water niet verwijderen van de oude boenwas .
3

Schrob de vloer met het water en reinigingsmiddel mengsel met behulp van een nylon schuurspons , veeg het water en boenwas weg met schone doek en laat de vloer drogen . Gebruik commerciële solvent type hardhouten vloer schoonmaakmiddel om eventueel hardnekkige wasafzettingen verwijderen . Heeft een op water gebaseerde hardhouten vloer reiniger niet gebruiken ; sommige watergedragen producten kan de vloer zwart te maken .
4

Breng een boenwas aan de vloer . Je kan ofwel een vloeibare was of een pasta wax kiezen . Vloeibare wax kost minder inspanning aan te brengen dan wax , maar wax is duurzamer dan vloeibare producten . Ongeacht het type van was, volg de aanwijzingen van de fabrikant op de voet.
5

Poets de vloer met een boenmachine voorzien van synthetische polijsten pads. Bedien de polijstmachine dezelfde manier gebruikt om een ​​vacuüm machine te bedienen . U kunt een boenmachine huren van een huis verbetering centrum .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002070857.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.