Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Hoe te Uitsnede Carpet uit de kast om een Gebleekte Spot Vervang

Bleach zal zelfs een vuilafstotende tapijt beschadigen. De enige manier om een ​​bleekmiddel vlek repareren is om het tapijt te vervangen . Als de vlek is klein, mag u alleen het beschadigde deel te vervangen. Snijd de patch voor het beschadigde gedeelte van het tapijt aan de achterkant van een kast waar het gat niet wordt opgemerkt . Deze reparatie werkt het beste wanneer de beschadigde plek is dicht bij een wall.Things je nodig hebt
Klauw hamer of een koevoet
Zware schaar Briefpapier van Zazzle.nl Potlood Schaar of Fine punt marker
tapijt tape
Rubberhamer
Toon meer instructies
1

Trek de vlek van het tapijt door het invoegen van een koevoet of de klauw van een klauwhamer onder de rand van het tapijt en nieuwsgierige de rand omhoog van de tack strip . Een tack strook is een strook van hout met spijkers dat de randen van het tapijt naar beneden houdt . Klap het tapijt terug totdat u de vlek te bereiken . Kopen van 2

Knip de vlek met zware schaar , verwijder zo klein een gebied van tapijt als mogelijk , bij voorkeur minder dan een cirkel met een diameter van 2 inch . <

Plaats br >
3 een vel papier onder het tapijt , en vouw het tapijt terug naar beneden totdat het gat op de vloer over het papier. Trace rond de rand van het gat met een potlood om een patroon te maken . Teken een pijl op het patroon evenwijdig aan de dichtstbijzijnde wand om de oriëntatie van de opening te markeren . Dit zal u helpen om de patch te snijden zodat het dutje van de patch overeenkomt met de vleug van het tapijt . Het NAP is de oriëntatie van de vezels . Vouw het tapijt en verwijder het papier . Knip langs de potloodlijn met een schaar te knippen het patroon.

Trek
4 een hoek van het tapijt aan de achterkant van een kast op dezelfde manier . Snijd een stukje van het tapijt dat is 1 -inch breder en langer dan het gat.
5

Plaats het schroot op het tapijt over het gat . Draai het schroot tot het dutje van de schroot loopt in dezelfde richting als de vleug van het tapijt . Trek een potloodlijn op de achterkant van het schroot dat evenwijdig aan de dichtstbijzijnde muur is .

Plaats
6 het patroon op de achterkant van het schroot , zodat de pijl op het patroon parallel aan de lijn op is het schroot . Trace rond de patroon met een fijne punt marker .
7

Knip langs de markering lijn met een schaar . Probeer dan alleen de tapijtrug en geen vezels bezuinigen op de voorkant van het tapijt .
8

Plak de pleister in het gat van de achterkant van het tapijt . Knip een lengte van tapijt tape die is 2 centimeter langer dan de patch is breed. Plaats de tape op de achterkant van het tapijt , zodat deze volledig bedekt het pleister . Het kan zijn dat twee streep van tape , naast elkaar te gebruiken , om de gehele patch te dekken.
9

Klap het tapijt weer op zijn plaats , en hamer de rand op de tack strip met een rubberen hamer .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002070815.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.