Huis Tuin

Huis Tuin

Repareren Gerotte Plywood Badkamer Ondervloer

Multiplex ondervloeren kan zijn om waterschade zeer onderhevig , vooral als ze in een badkamer . Zodra deze vloeren materiaal wordt doordrenkt , zal het beginnen te rotten en kan gevaarlijk zijn schimmels , bacteriën en schimmel haven . Deze ondergrond moet volledig worden verwijderd en vervangen , bij voorkeur voordat deze begint te komen. Dit project zal een paar uur duren , maar kan langer duren als het rotte deel is onder een bad, wasbak of toilet.Things je nodig hebt
koevoet
Vuilnisbak
Föhn
draagbare kachel
Meetlint
Multiplex cirkelzaag
Hamer
Nails
Toon meer instructies
1

Schakel de watertoevoer naar de badkamer en verwijder eventueel noodzakelijke armaturen. Als de vloer is verrot onder de armaturen , moeten zij om dit probleem goed op te lossen worden verwijderd. U krijgt de hulp van ten minste een persoon nodig om deze zware armaturen verplaatsen uit de weg .

Wrik 2 de rotte vloer . Gebruik een koevoet voor hardnekkige gebieden . De meeste verrot hout zal snel komen en kan de hand worden verwijderd . Houd een vuilnisbak handig te ontdoen van het hout als je gaat.

Droog 3 uit het gebied onder de ondervloer . Heb een nieuwe ondervloer op een natte ondergrond niet te installeren , zul je alleen opnieuw te maken van het probleem . Gebruik een haardroger voor kleine natte plekken , en een draagbare kachel voor grote oppervlakken .

Meet 4 op de breedte en lengte voor de vervanging multiplex. Als het gebied ongelijk is, gebruik dan een handzaag om zelfs uit de panelen om de patch naadloos te maken. Bloot te leggen ten minste een vloerbalken aan de nieuwe multiplex goed hechten .
5

Snijd de multiplex paneel te passen , met behulp van een cirkelzaag . Haast je niet de multiplex door de zaag ; U kunt de randen branden of maak een gekarteld puinhoop . Leid deze door langzaam .
6

Plaats de multiplex goed en spijker op zijn plaats langs de vloerbalken . Gebruik een hamer en spijkers of een spijker pistool als u verkiest.

Mijn Tegel verdieping heeft een Leak

Tile biedt een stevig materiaal dat bestand is tegen water , waardoor het geschikt is voor gebruik in douche en bad behuizingen . Onjuiste installatie of schade aan de tegels of breeuwen kan leiden tot lekkages . Een tegelvloer in uw douche ruimte die lekt water vereist enige onderzoek naar de bron van vocht te bepalen. Prompt reparaties kunnen helpen bij het minimaliseren waterschade aan de onder

Meer dan ooit