Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is de makkelijkste vloer te gebruiken voor vervangen Linoleum

Niets leeftijden een huis zo duidelijk als vervaagde of gescheurd linoleum vloeren. De eenvoudigste materiaal gebruikt voor het vervangen van bestaande linoleum is een soortgelijk middel , bekend als vinyl of veerkrachtige vloeren. Hoewel dit gefabriceerde materiaal komt in grote platen , met behulp van pre -cut pleinen biedt de eenvoudigste methode voor huiseigenaren met een beperkte vloeren installatie vaardigheden. Kenmerken

Vinyl tegels lijken op vinyl vloer afdekken, tenzij ze komen in individuele , voorgesneden vierkantjes . Hoewel je vinyl tegels die lijm nodig hebben kunnen kopen, de makkelijkste komen met een soort zelfklevende rug . De flexibele tegels komen meestal in 12 -by - 12 inch pleinen , hoewel u een aantal grotere of kleinere maten kunnen vinden in bepaalde merken en stijlen . De individuele tegels maakt dit type vloer licht te voeren en gemakkelijk te hanteren , in vergelijking met zware rollen vinyl platen. De tegels komen in een breed scala van kleuren en patronen .
Voorbereiding

Zoals met elk type vloer materiaal , een goede voorbereiding effent de weg naar een blijvende , duurzame afwerking . Het verwijderen van alle sporen van de voormalige linoleum , evenals de oude lijm en eventueel stof en puin, zal helpen zorgen voor de strakste band . Afhankelijk van de conditie van uw ondervloer , moet u mogelijk een vloer primer te gebruiken om een ​​gladde, effen oppervlak.
Installatie

Het opstellen van de tegels juist is de sleutel tot het maken van dit type vloer blik professional. Het verdelen van uw kamer in kwadranten kunt u kleine gebieden tegelijk aan te pakken . Een van de meest voorkomende methodes hiervoor is naar de middelpunten van tegenoverliggende wanden meten en gebruik een krijt lijn naar de kamer te verdelen in vier gelijke delen . Te beginnen in het centrum hoek van een kwadrant , leg je eerste tegel door het afpellen van het rugpapier en op de rand van de tegel langs de rand van de krijtlijn . Kont de volgende tegel aan de onderkant van de eerste , wederom met behulp van de krijtlijn voor een gids . Snijd de tegels op de buitenste randen van uw muren te passen bij uw kamer.
Overwegingen

Hoewel individuele vinyl tegels zijn snel en eenvoudig te installeren , deze vierkanten oppervlakte vloeren zijn niet geschikt voor alle toepassingen . Gebieden met veel verkeer kan de hoeken op te tillen , terwijl overtollig vocht kan de lijmverbinding te mislukken . Lees altijd de instructies van de fabrikant en voorzorgen bij het installeren van elk type vloer , waaronder vinyl tegels .

Buffing & Kras markeringen op de vloer

Buffing een vloer kan zowel te maken en te helpen verwijderen krassen . Het is belangrijk om het juiste type schuurpapier of staalwol gebruiken bij het polijsten van een vloer en het juiste type van krasjes techniek te gebruiken voor het gegeven type vloer . Buffing een onvoltooide Floor Voor het afwerken van een houten vloer , buff het met schuurpapier om een ​​uniform oppervlak te creëren voor

Meer dan ooit