Huis Tuin

Huis Tuin

Isolatie voor een Floating Slab Foundation

Een drijvende funderingsplaat is eenvoudig en goedkoop . Het wordt normaal gebruikt voor garages en schuren , maar onder bepaalde voorwaarden , kan het ook worden gebruikt voor prefab woningen . De drijvende plaat dankt zijn naam aan het feit dat het ligt aan de kwaliteit zelf . Er wordt niets omheen bevestigd . Deze plaat moet worden geïsoleerd , zowel tegen kou en water voor de constructie voor een lange levensduur hebben . Wat je
stijve glasvezel isolatie nodig
vochtwerende materialen
grind
behandeld multiplex
voegmaterialen
afvoerpijp
Toon meer instructies
< Br> 1

Slope de externe bodem ten minste 5 procent buiten de structuur . Dit betekent dat de structuur wordt gebouwd op een kleine heuvel , wat belangrijk is voor een goede drainage . Het bedraagt ​​ongeveer 1,25 inch helling per 10 meter van de grond. Drijvende plaat stichtingen vereisen uitstekende drainage om te werken , en een lichte helling weg van de buitenmuren is erg belangrijk . Kopen van 2

Giet ongeveer 4 centimeter van grind onder de locatie van de stichting. De isolatie zal gaan op de top van dat . Het grind dient als stabiel " bodem " , dat de last van het gewicht zal dragen . Als de grond eronder is instabiel of gemengd met klei , moet uw grindlaag worden verhoogd met een centimeter of zo . Een drijvende plaat is een goede keuze van een goedkope foundation , maar alleen zolang de grond goed is voorbereid . Instabiele of sterk vochtige bodem is niet de beste basis voor een plaat . Als dit is wat u worden geconfronteerd , installeren uw afvoer en gebruik een flinke hoeveelheid grind. Dit moet compenseren voor de bodemgesteldheid .
3

Installeer een afvoerpijp in het midden van je grindlaag . Voordat je bouwt , installeert een ondergrondse afvoer die zal verlaten aan de buitenkant van de muur en de helling . Dit is voor het verlichten van hydrostatische druk van onder de plaat . De afvoer zal enige druk te verlichten en houden de vloer stabiel. De pijp moet messing voor duurzaamheid , maar PVC kan zo goed werken .

Plaats
4 een dikke , stijve laag van glasvezel isolatie boven het grind . Vergeet niet , de afvoer onder het grind ; het grind dikte is gebaseerd op de aard van de bodem; en bovenop het grind ligt de isolatielaag . Dit moet ongeveer 2 centimeter dik en gemaakt van de stijfste glasvezel isolatie u kunt vinden. Als uw omgeving vochtig is, dan is het zinvol om de vacht van deze glasvezel laag met ongeveer 10 millimeter van polyethyleen . Dit zal de isolatie te beschermen , verhogen de levensduur en dienen als een andere laag tegen vochtschade . Andere materialen die kunnen werken zijn stucwerk , behandeld multiplex of met rubber bekleed , flexibele dakbedekking. Al deze zal de glasvezel beschermen en bescherming aan de plaat boven .


5 hetzelfde type isolatie verticaal aan de binnenwand van de constructie . Dit verwijst naar de bodem van de wand in een garage of huis . Dit is ideaal om de zijkanten van de plaat dichten tegen de grond eronder . Het Amerikaanse ministerie van Energie , in zijn brochure over isolerende zwevende platen , raadt het toevoegen van verticale isolatie aan de zijkanten , niet alleen de top. Dit moet zoveel je grind gaat in de aarde uitstrekken vanaf de bovenkant van de plaat af . Behandeld multiplex kunnen worden gebruikt om " dampdicht " deze verticale isolatie. Het is ook een goed idee om een ​​soort van vochtwerende op de buitenmuur omvatten.
6

Dicht de grenzen tussen de plaat en de funderingsmuren . Er zijn veel materialen die kunnen worden gebruikt. Polyethyleen en polyurethaan zijn vaak stoffen om eventuele scheuren te dichten. Als u beton of een grouting type sealer te gebruiken , technisch , zal het niet langer een "zwevende" plaat zijn. Het zou echter toe te voegen aan uw algehele bescherming.

Hoe kan ik een Brick Haard Lay

Een bakstenen haard voegt zowel sfeer en een element van veiligheid in uw open haard. Deze bakstenen en mortel structuur aan de voorkant van uw haard dient om het gebied voor de vlammen te beschermen tegen rondvliegende vonken en hete as . Sommige bakstenen open haard en ingewikkelde haard ontwerpen vereisen een hoge mate van deskundigheid en professionele apparatuur , maar maak je eigen basis haa

Meer dan ooit