Huis Tuin

Huis Tuin

De Voorbereiding voor Tile Over een Veerkrachtige Floor

kan vinyl , keramiek of natuursteen tegels direct worden geïnstalleerd op bestaande vloeren met de juiste voorbereiding van het oppervlak . Veerkrachtige vloeren omvat alle van de plaat en tegel materialen die niet stijf zoals keramiek, maar hebben een grotere flexibiliteit dat geeft hen het gevoel iets zachter . Meest veerkrachtige vloeren , zoals vinyl platen of planken , goed werken als basis voor tegelwerk . Controleer voor asbest

Oudere veerkrachtige vloeren gebruikt asbest op duurzaamheid en kracht toe . Echter, wanneer dit mineraal komt in de lucht in uw huis door beschadiging van de vloer , het kan longschade of de kanker bekend als mesothelioom veroorzaken . Als uw veerkrachtige vloeren bevat asbest , het installeren van een ondervloer van triplex of andere stijve ondervloer werkt het beste , volgens Hometime . Dit voorkomt dat het asbest in het veerkrachtige materiaal van wordt aangewakkerd door de verwijdering of beschadiging van de vloer .
Verwijder Demping

Gedempte vinyl en linoleum zal niet goed ondersteunen tegel. Wanneer keramiek of steen tegel is geïnstalleerd op een materiaal dat buigt als gedempte veerkrachtige vloeren doen , de tegels en voegen tussen hen te breken, zegt de heer Tile website . Vinyltegel handvatten buigen en buigen beter, maar is niet zo duurzaam als keramiek en steen . Een lijm , in plaats van een mortel die kan kraken , werkt het beste voor het installeren van vinyl tegels op elastische vloeren .
Controleer de ondervloer

De elastische vloeren u installeert de nieuwe tegels moeten als volledig aan de ondergrond eronder . Wanneer de meeste vinyl of linoleum geïnstalleerd , worden alleen de randen van nageleefd volgens Creative keramische of marmer . Je nodig zou hebben om terug te trekken de oorspronkelijke vloeren en voeg meer lijm voor het installeren van een tegel . De ondervloer moet ook worden gecontroleerd op tekenen van het delamineren , waar lagen van het multiplex of spaanplaat afgesplitst van de rest van het materiaal .
Vul Elke Voids

Gaps en holtes waar de verende vloer is beschadigd , versleten of weg van de ondergrond getrokken moeten worden ingevuld voordat de tegelzetter . Net als met kussens elastische vloeren , lacunes in het bestaande materiaal , zodat de tegels erboven te buigen , waardoor scheuren , zegt The Floor Pro . Met behulp van een vinyl uitvlakmassa helpt bij holten vol aan het oppervlak van het materiaal, terwijl een epoxy injectie kit is vereist om te gaan met openingen tussen de ondervloer en de veerkrachtige laag .

Hoe kan ik een gebroken Floor Board Fix

Gebroken planken vloer op uw terras of in uw huis moeten worden vervangen om letsel en schade aan de omliggende grond te voorkomen. Vloerdelen, anders laminaat niet grijpen op de zijkanten , en dat maakt ze minder moeilijk te vervangen . Het is echter noodzakelijk om een ​​vervangende bord dat lijkt op de vloer schaffen . De meeste standaard vloerdelen zijn 3 ¼ cm breed en 1/2 cm dik . Vervanging

Meer dan ooit