Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Floor Reparaties >> Content

Hoe te scheiden Houten Vloeren

Professioneel geïnstalleerd houten vloeren moet naadloos kijken zonder ruimtes tussen de een van de planken . Bij het verwijderen van houten vloeren , dit naadloze design wordt een probleem omdat er geen voor de hand liggende manier om de houten planken los te maken en trek ze omhoog . Om houten vloeren te verwijderen , moet u het gat maken en dan trek je de grond een bord in een tijd . Trekken de houten planken is tijdrovend en intensief proces , maar kan met de juiste tools . Wat je Electric drill
Beitel
Hammer
cirkelzaag nodig
koevoet
Griptang
Toon meer instructies
1 < p> Verwijder alle pluggen van de houten planken met een elektrische boor . kopen van 2

Tik op het puntje van een beitel tussen de houten planken op de vloer . Brei dan de beitel onder de houten plank om een ​​opening groot genoeg is voor de koevoet te creëren . De beitel zal waarschijnlijk leiden tot lichte beschadigingen aan de zijde van de twee platen is het daartussen , zodat werken tussen twee platen offer . De opofferende bestuur moet in een hoek , bij voorkeur onder een meubel dus als je nodig hebt om het terug te zetten , het zal niet zichtbaar zijn.
3

Knip langs de lengte van een offer bord met een cirkelzaag om een ​​opening breed genoeg om de koevoet passen , indien de beitel en hamer niet helpen creëren . Vermijd het snijden van een nare snee in het bord als je het zal hergebruik; voor het leggen van het offer bord terug naar beneden , vul de snit met houtpasta .
4

Wedge de tong kant van de koevoet in de uitsparing en trek het bord in de richting van de nagel . Werken van de ene kant van het bord naar de andere kant , het naar de nagel te trekken elke keer .

Trek
5 de volgende houten bord met de tong van de koevoet zodra de eerste is gratis . Dan herhaal het proces op te trekken extra houten planken op de vloer .
6

Verwijder alle spijkers uit geborgen stukken hout en de vloer met een griptang .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1002012361.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.