Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Reglaze Saltillo Tegels

Saltillo tegels zijn poreus klei tegels die moet worden verzegeld wanneer ze zijn geïnstalleerd. Samen met een sealer , kan een beschermende bekleding zoals vloerwas zijn toegepast , eventueel meer dan eens . De sealer en beschermende coating kan dragen in de tijd en maken de vloer saai. Om het glazuur te herstellen naar de tegel , moet u een chemisch afbijtmiddel gebruiken om zoveel mogelijk van de vorige tegel behandeling zo nodig te verwijderen . Nadat de oude beglazing wordt verwijderd , u vervolgens een nieuwe coating van sealer om het reglaze . Wat je nodig hebt
Scraper
Emmer
Chemische stripper
Mop
Shop vacuüm
zuigmond
Neutraliseerder
Sealer
Toon meer instructies < br >
1

Schraap aangekoekt - op vaste stoffen uit de Saltillo tegel met een verf schraper . Zuig de tegels goed met een winkel stofzuiger . Kopen van 2

Meng chemische vloer stripper in een emmer met water volgens de aanwijzingen op het etiket . Spreid een royale hoeveelheid van de stripper oplossing met een mop over de tegels te beginnen in een hoek van de kamer. Gebruik voldoende oplossing, zodat de vloer zal niet droog zijn voordat je de kamer af te maken. Gebruik een figuur - 8 beweging en bestrijken een gebied van ongeveer 6 meter in het vierkant . Werk je een weg door de kamer , overlappende natte randen van de slagen .

Laat 3 de stripper oplossing blijven op de tegels zolang het label aanbeveelt . Dit is meestal een paar minuten. Starten in de verste hoek en gebruik een lange steel scrubber om de stripper te werken in de tegels.

Verwijder 4 x zoveel van de oplossing als je kunt met een winkel stofzuiger . Een zuigmond kan helpen met dit.
5

Giet warm water op de vloer en verwijder het met het vacuüm . Spoel de vloer op dezelfde wijze met koud water twee keer . Als uw merk van stripper heeft een neutraliserend , volgt u de aanwijzingen op het etiket om alle resterende oplossing te neutraliseren . Laat de vloer volledig drogen .
6

Gebruik een sealer ontworpen voor Saltillo tegels en volg de aanwijzingen op het etiket op de voet. In het algemeen zal je waarschijnlijk moeten een plas sealer giet op de tegel in een verre hoek van de kamer . Laat de plas staan ​​totdat alle luchtbellen zijn verdwenen. Spreid de plas voorzichtig met een schone , natuurlijke haren bezem. Verzadigen het oppervlak van de Saltillo tegels met de sealer . Niet verspreid het te dun of schudden om meer bubbels te genereren. Laat het even rusten en duw voorzichtig de overtollige sealer om een droge ruimte. Giet meer sealer in de overschrijding en verspreid dit over het volgende gebied. Werk je een weg door de kamer met behulp van deze procedure .
7

Test de sealer met een druppel water . Als de tegel absorbeert een waterdruppel na de verzegeling is aangebracht , brengt u nog een laag sealer na de eerste heeft ingesteld voor drie uur . Opbouwen lagen sealer tot de Saltillo tegels hebben een gelijkmatige glans . Laat de sealer drogen gedurende vier uur voor het lopen op. Het duurt ongeveer drie dagen duren om volledig te genezen .

Wat is de oorzaak een Basement to Be Ongelijke

? Een ongelijke souterrain of een schuine wand zijn niet noodzakelijk het gevolg van een minder-dan - voorzichtige aannemer het storten van het cement slordig . Als de oneffenheden toeneemt in de tijd en gaat gepaard met deuren die niet sluiten , vloertegels migreren door millimeters of nieuw ontstane scheuren in muren en plafonds , het is meer waarschijnlijk dat een verschuiving stichting is de b

Meer dan ooit