Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Terrazzo Trappen Restore

Terrazzo is een mengsel van verschillende materialen zoals gemalen marmer , glas en schelpen , meestal samen gehouden met epoxy . De afgewerkte look is vergelijkbaar met een marmer of andere gepolijste stenen vloer . Terrazzo wordt vaak gebruikt in commerciële instellingen, zoals kantoorgebouwen en hotellobby's , en daarom worden onderworpen aan een veel voetgangers . Na verloop van tijd zal de terrazzo vloer zijn glans te wijten aan slijtage verliezen , en zal moeten worden hersteld . Wat je
Terrazzo vloerstripper nodig Heb Mop
Floor buffer met 60 - tot 120 - grit diamant, krassen verwijderen pads
Natte vacuüm
Diamond schurende polish pad voor vloer buffer
terrazzo polijsten poeder
Toon meer instructies
1

Verwijder eventuele boenwas van de terrazzo vloer met stripper . Breng de stripper aan de vloer met een schone mop . Kopen van 2

Place diamant , kras - verwijdering schijven rond de omtrek van de schuurschijf op de onderkant van de vloer buffer . Gebruik 60 - korrel krasjes schijf voor een zwaar bekrast oppervlak , of 120 - grit voor een licht versleten oppervlak. Sluit de machine in het stopcontact .
3

Giet water op de terrazzo vloer , net genoeg om het oppervlak te bevochtigen.
4

Zand 1 vierkante meter per 30 seconden met de vloer buffer om eventuele krassen van de vloer te verwijderen . Verplaats de machine langzaam van links naar rechts , en vooruit en achteruit . Zorg ervoor dat de vloer nat te houden tijdens het werk .

Vacuüm
5 het water uit de terrazzo vloer met een natte vacuüm na het schuren is voltooid. Giet extra schoon water op de vloer . Dan zoethoudertje het extra water met een droge mop of waterzuiger .
6

Verwijder het gruis pads van de onderkant van de vloer buffer , en vervang ze door een polish pad met diamant schuurmiddelen .

7

Giet 1 oz . terrazzo polijsten poeder op 1 vierkante meter oppervlakte van de vloer. Giet vervolgens 4 oz . koud water in dit zelfde gedeelte van de vloer .
8

Breng het poeder en water in de terrazzo met de vloer machine . Lak een 20 vierkante meter deel van de vloer , zodat de machine elke 30 seconden poetsen 1 vierkante meter . Overspoelen dan het gedeelte met water en maak twee extra bewegingen met de vloer machine .
9

Breng poeder en water naar de volgende 20 vierkante meter doorsnede en herhaal het proces tot volledige vloer gepolijst .

10

Zuig al het water uit de grond met een natte vacuüm .
11

Dweil de vloer met warm water , nadat de vloer droogt, om resten of waas van verwijderen de polish . Laat de vloer drogen.
12

Reinig de terrazzo vloer met 1 liter warm water gemengd met 1 /2 theelepel . van Murphy Oil zeep wanneer het vuil is . Vermijd het gebruik van azijn of zuur base reinigingsmiddelen omdat ze de steen afwerking zal vernietigen .

Wat kan leiden tot de Vloeren Mijn Stacaravan aan Sag door de Deuren

? Stacaravans bieden een betaalbaar alternatief voor de traditionele woningen die permanent in de grond , maar ze kunnen meer gevoelig zijn voor onderhoud problemen , zoals verzakking vloeren zijn. Verzakkende vloeren die zijn gelegen in de buurt van een deuropening kan een indicatie zijn van een aantal problemen , zoals waterschade , plagen of ondersteuning te vragen zijn. Water Damage water da

Meer dan ooit