Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Molding verwijderen in Front van een afwasmachine

Een van de laatste stappen in het installeren van vloeren in keukens hecht gieten rondom de omtrek om gaten langs de randen te dekken. Dit omvat de installatie vormen onder de voorkant van de vaatwasser aan de kleine verticale tussenruimte onder het apparaat verhullen . In tegenstelling tot andere molding gebieden , wordt de strip onder de vaatwasser aangebracht met behulp van kalefateren waterdicht het gebied. Om het vormen te verwijderen , moet u de kit verzachten erachter. Wat je
Stanleymes
Dikke werkhandschoenen nodig
Krimppistool
prybar of plamuurmes
Toon meer instructies
1

Kniel op de keuken vloer voor de vaatwasser en uitbreiding van het lemmet van een mes . Schuif het mes onder de linker zijde van het vormgevende waar het de grond en laat deze helemaal naar de rechterkant van het vormstuk door de bodem van de kit die het op zijn plaats te knippen .
2

Zet op dikke werkhandschoenen om jezelf te beschermen tegen brandwonden en de stekker in het snoer van een warmte kanon . Open alle ramen en deuren te helpen verdrijven de hitte en rook ventileren van het smelten kalefateren .

Stel
3 het vuur op medium en zet de warmte kanon . Houd de luchtstroom tenminste 3 tot 4 cm van het fabricageproces . Beweeg het pistool klaar voor 30 seconden , daarna langzaam verplaatsen langs de lengte van het vormstuk . Zet het vuur pistool en zet het opzij , met behulp van voorzichtigheid omdat het mondstuk heet is na gebruik .
4

Schuif een plamuurmes mes of het platte uiteinde van een koevoet onder de basis van de vormen en wrikken het omhoog van de vloer . Zodra het einde van het gieten liften , kunt u trek de rest , je handen te gebruiken .

Hoe te Stone Harde Vloer Coating Solliciteer

Stenen vloeren zijn van nature poreus , en zal vuil en vlekken te absorberen in de tijd. Dit laat de vloer op zoek saai en versleten . Zelfs harde vloeren zoals marmer enige porositeit en worden bedekt met een steen sealer om vlekken te voorkomen . Je kunt stenen sealer toepassen op uw harde stenen vloeren zelf , die uw vloer zal voorzien van een beschermende coating en geven de vloer een glossy g

Meer dan ooit