Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een gat in een Slab Vent Fix

Vents in betonplaten worden gebruikt om de lucht of vocht door de plaat te passen. De lucht transfer van de vent is belangrijk voor klimaatbeheersing in kelders . Een gat wordt gemaakt in het beton te passen de plaat vent , dus gaten in de buurt van de ventilatieopening kan mogelijk meer schade aanrichten omdat een kleine scheur in de buurt van de ventilatieopening snel kan veranderen in een groter gat . Wat je
staalborstel
Shop vacuüm
Betonnen vloer patch materiaal
Troffel
Toon meer instructies nodig
1

Verwijder eventuele grote stukken gebroken beton uit het gat . kopen van 2

Was het gat met water en dan scrub het gat met een staalborstel . U hoeft niet naar het gat wrijven totdat het helemaal glad is . U wilt dat de randen een beetje ruw zijn om de patch te helpen binden aan.

Zuigen het water en de resterende puin met een winkel vacuüm 3 up .
4

Mix in de gerichte hoeveelheid water op de betonnen vloer patch. Sommige betonnen vloer vlekken geen water moeten worden toegevoegd op alle. Echter, de meeste vlekken vloer van cement en water nodig worden toegevoegd voor gebruik .
5

Breng de vloer patch het gat . Zorg dat er een van het materiaal in de vleugel. U wilt het gat volledig te vullen inch Het is beter te veel materiaal te gebruiken dan te weinig .
6

Strijk de vloer patch beneden met behulp van een troffel . Schraap eventuele extra materiaal met behulp van de zijkant van de troffel . De bovenkant van de pleister moet gelijk zijn met de rest van de betonplaat . Het duurt ongeveer 24 uur voor de meeste vloer vlekken volledig drogen .

Mijn Tegel verdieping heeft een Leak

Tile biedt een stevig materiaal dat bestand is tegen water , waardoor het geschikt is voor gebruik in douche en bad behuizingen . Onjuiste installatie of schade aan de tegels of breeuwen kan leiden tot lekkages . Een tegelvloer in uw douche ruimte die lekt water vereist enige onderzoek naar de bron van vocht te bepalen. Prompt reparaties kunnen helpen bij het minimaliseren waterschade aan de onder

Meer dan ooit