Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Carpet herstellen na waterschade

Hoe Carpet herstellen na waterschade. Als u het slachtoffer van een overstroming of een waterlek geweest zijn , kan uw tapijt wat waterschade hebben opgelopen en zal onmiddellijk herstel vereisen . Afhankelijk van de bron van het inkomende water , kan uw tapijt worden teruggebracht naar de originele staat , zonder afbreuk te doen aan uw gezondheid en veiligheid . Lees verder om te leren hoe je tapijt na waterschade te herstellen.
Instructions
1

Identificeer de bron van de overstroming of lek , die zal bepalen of uw tapijt is salvageable . & quot; Sanitair & quot ; water komt uit leidingen of regen , terwijl & quot ; onhygiënische & quot ; water komt uit overstroomde toiletten en andere bronnen die iets kunnen besmet zijn . Een tapijt dat in contact komt met & quot is gekomen ; zwart & quot ; water , zoals ongezuiverd rioolwater of grondwater , moet zo snel worden weggegooid mogelijk .
2

Stop de waterstroom om verdere schade te voorkomen . Als u problemen ondervindt , raadpleeg dan een loodgieter of een ingenieur die u kunnen helpen om de bron te isoleren .
3

Ontsmet de natte ruimte door te schrobben met een reinigingsmiddel uit een paar eetlepels bleekwater opgelost in een liter water . Vergeet niet om de kamer die u het schoonmaken van - aantal van deze dampen kan giftig zijn ventileren .
4

Tear rond de natte plekken met behulp van een doos -cutter en til het tapijt . Gooi de opvulling onder en houden het tapijt verhoogde . Als je meubels in de kamer , ofwel het totaal te verwijderen of te hijsen het omhoog op blokken zodat de vloer is geopend .
5

Stel industriële -en kleinbedrijf fans die direct blazen op de vervuilde gebied . Lopen ze op hoog voor ten minste 36 uur na het incident , daarbij elektrische snoeren uit de buurt van de natte plekken te houden . Het is ook nuttig om een ​​ontvochtiger te versnellen het droogproces . Een professionele schoonmaak service kan u helpen met deze taak .
6

Houd uw voet het verkeer zoveel mogelijk op de droogtijd tapijt. Dit zal bijdragen tot een optimale luchtstroom naar de natte plekken en verzwakking van het laminaat afdichting eronder te voorkomen .
7

Controleer de voortgang van uw tapijt na 12 uur . Als de fans hebben niet geholpen , moet u overwegen het vervangen van de hele zaak - 12 uur is voldoende tijd voor schimmels te ontwikkelen en als het tapijt niet merkbaar is opgedroogd door dan , kunt u het risico op gevaarlijke allergenen .

8

Neem contact op met uw verzekeringsagent om de situatie te bespreken , vooral als je in een condominium wonen . Afhankelijk van hoe het lek of een overstroming heeft plaatsgevonden , kan het onmogelijk zijn verantwoordelijk voor de restauratie kosten .

Vorherige Seite No
Wat is Weeping Tile

? Uw kelder , het laagste punt in uw huis, normaal zit op een bed van beton. Als er water lekt in dit gebied , zoals tijdens een zwaarder - dan - gemiddelde regenval of wanneer een pijp barst , kan de vloeistof niet doordringen door het beton. Dit kan overspoelen uw laagste kamer en schade meubels . Huilende tegel vormt een oplossing voor dit dilemma . Beschrijving Huilende tegel is een poreuze

Meer dan ooit