Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te identificeren Dry Rot

Droge rot , ook wel bekend als bruinrot , is een houtaantastende schimmel die zachte en harde houtsoorten beïnvloedt . Meestal gevonden in vochtige en vochtige omstandigheden , droog rot put de vocht van droog hout , waardoor soms grote schade aan de constructie . Indien niet vroegtijdig geïdentificeerd , houtrot sijpelt door bakstenen en mortel om hout zich in slecht geventileerde ruimtes . Het kan niet van invloed op het metselwerk , maar houtrot strengen voeren het vocht nodig om zich te verspreiden .
Instructions
1 < p > Zoek voor hout dat is gezonken of gekrompen .
2 < p > Bepaal of de getroffen gebied is zwart en bedekt met schimmel .
3 < p > Kijk voor aangetaste hout die plat "skin -like " groei heeft . De huid kan een paddestoel -achtige groei met tinten van zilver en grijs hebben . Het kan worden gevormd met patches van licht paars of geel en pelt gemakkelijk .
4 < p > Controleer hout met vochtig en muf geuren. Kijk voor witte " Katoenbal " groei op het hout . Dit is erg belangrijk als je waterschade vermoedt .
5 < p > Onderzoek alle stof rondom de verrotte gebied . Houtrot stof is een roest rode kleur .
6

Inspecteer elk gebied met brede , zacht en vlezig brede sporen . De sporen kunnen een oranje en groene oppervlak hebben . Zoek dikke grijze strengen tot drie millimeter in diameter , groeit in het gebarsten gedeelte van hout . Deze strengen kunnen alleen gevonden worden met elke andere symptomen van houtrot . De strengen maken het hout bros en scheuren gemakkelijk en kan groeien ten opzichte van andere vochtig hout , wat mogelijk kan leiden tot droge rot .
7

Controleer houtrot met een ijspriem ingebracht in het midden van het getroffen gebied . Als het gaat door het hout gemakkelijk , je hebt misschien houtrot hebben . Als het hout lijkt solide en droog is, kan je geen grote problemen met het hout hebben . Echter , moet je kijken naar scheuren en scheuren in het hout die gevoelig zijn voor wateroverlast .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133910.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.