Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te identificeren Dry Rot

Droge rot , ook wel bekend als bruinrot , is een houtaantastende schimmel die zachte en harde houtsoorten beïnvloedt . Meestal gevonden in vochtige en vochtige omstandigheden , droog rot put de vocht van droog hout , waardoor soms grote schade aan de constructie . Indien niet vroegtijdig geïdentificeerd , houtrot sijpelt door bakstenen en mortel om hout zich in slecht geventileerde ruimtes . Het kan niet van invloed op het metselwerk , maar houtrot strengen voeren het vocht nodig om zich te verspreiden .
Instructions
1

Zoek voor hout dat is gezonken of gekrompen .
2

Bepaal of de getroffen gebied is zwart en bedekt met schimmel .
3

Kijk voor aangetaste hout die plat "skin -like " groei heeft . De huid kan een paddestoel -achtige groei met tinten van zilver en grijs hebben . Het kan worden gevormd met patches van licht paars of geel en pelt gemakkelijk .
4

Controleer hout met vochtig en muf geuren. Kijk voor witte " Katoenbal " groei op het hout . Dit is erg belangrijk als je waterschade vermoedt .
5

Onderzoek alle stof rondom de verrotte gebied . Houtrot stof is een roest rode kleur .
6

Inspecteer elk gebied met brede , zacht en vlezig brede sporen . De sporen kunnen een oranje en groene oppervlak hebben . Zoek dikke grijze strengen tot drie millimeter in diameter , groeit in het gebarsten gedeelte van hout . Deze strengen kunnen alleen gevonden worden met elke andere symptomen van houtrot . De strengen maken het hout bros en scheuren gemakkelijk en kan groeien ten opzichte van andere vochtig hout , wat mogelijk kan leiden tot droge rot .
7

Controleer houtrot met een ijspriem ingebracht in het midden van het getroffen gebied . Als het gaat door het hout gemakkelijk , je hebt misschien houtrot hebben . Als het hout lijkt solide en droog is, kan je geen grote problemen met het hout hebben . Echter , moet je kijken naar scheuren en scheuren in het hout die gevoelig zijn voor wateroverlast .

Hoe een Window Leak Fix Van een Ice Flow

Ice stromen en dammen kunnen ontwikkelen op je dak in de winter en kan uiteindelijk leiden tot lekken in en rond uw raamkozijn . Elke lek in uw huis kan houtrot , schimmels en meeldauw groei veroorzaken . Voorkomen dat het ijs uit ontwikkelingslanden in de eerste plaats door het installeren van ijs dam membranen rond het raam. Fix lekkages die zich voordoen door het opvullen van scheuren op het ra

Meer dan ooit