Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een back-up carter pomp te installeren

Het is een rite van de lente , dat meestal volgt een zware regen . Uw kelder onder water loopt , wat resulteert in kostbare schade en verlies van eigendommen . Zinkputpompen ontdoen uw kelder van overtollig water , maar als je de pomp is op de fritz of niet kan bijhouden , kunt u overwegen om een back-up systeem te overwegen. Deze stappen zullen u helpen om een ​​back-up dompelpomp systeem te installeren .
Wat je
Backup dompelpomp Need ( batterij of water - aangedreven )
oplaadbare 12-volt accu
PVC zuigbuis

plastic of koperen leidingen
Uitlaatleiding
Sanitaire kit ( optioneel)
Instructions
Algemene
1

Lees meer over de verschillende soorten sump pompen .

2

Bepaal of u een batterij of door water aangedreven backup dompelpomp systeem wilt .
3

een locatie voor uw back- sump pomp.

water - aangedreven modellen verhuur 4

Mount water aangedreven modellen op een balk boven je hoofd dompelpomp en verbinding maken met de gemeentelijke watervoorziening . Installeer de batterij - aangedreven modellen naast de belangrijkste pomp en aansluiten op de persleiding .
5

Gebruik plastic of koperen leidingen aan te sluiten op de back-up dompelpomp op de waterleiding .

6

Zet in PVC zuigleiding . Deze leiding loopt naar de onderkant van je carter put , waardoor de gehele put te worden geleegd.
7

Sluit afvoerpijp naar buiten of naar de primaire ontlading.

batterij Modellen
8

Schakel de accu en sluit deze dan aan de afvoerleiding .
9

Zet in PVC zuigleiding . Deze leiding loopt naar de onderkant van je carter put , waardoor de gehele put te worden geleegd.
10

Sluit hem aan op de primaire afvoerpijp .

Over Schimmel verwijderen

Als uw huis is overstroomd door een zware storm , een lekkend dak of een gebroken pijp , kon schimmelsporen beginnen te verspreiden door het overmatig vocht . Met schimmel aanwezig in uw huis veroorzaakt een muffe geur en is gevaarlijk voor uw gezondheid . Betekenis verwijderen schimmel is cruciaal voor personen die lijden aan ademhalingsproblemen en medische aandoeningen , waaronder kanker pati

Meer dan ooit