Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe wordt National Flood Insurance Koop

Overstromingen gebeuren wanneer en waar ze het minst verwacht . Ongeveer 25 % van de overstroming verzekering claims zijn uit gebieden waar overstromingen zijn niet te verwachten. Het maakt niet uit waar je woont , moet u rekening houden met de voordelen van overstroming verzekering . Alle overstroming verzekering in de Verenigde Staten wordt aangeboden via de National Flood Insurance Program ( NIV ) , een divisie van FEMA . Onderzoek of uw gemeenschap participeert in NIV en hoe kun je je inschrijven in de dekking .
Instructions
1 < p > Bezoek de FEMA website en klik op de overstroming verzekering link op de rechterzijde . Lees het hoofdstuk "Algemene Flood Information . " U leert hoe u verschillende soorten overstromingen te identificeren , hoe te reageren op overstromingen en hoe u toegang FEMA uiterwaarden maps.
2 < p > Vind de " oplossingen " rubriek aan de rechterkant van de algemene zondvloed informatiepagina en klik op " Buy Flood Insurance . " Dit brengt u naar de FloodSmart website van de National Flood Insurance Program ( NIV ), waar u vijf stappen zullen zien in de richting van het nastreven van overstroming verzekering .
3

Leer zelf bij " De basis leren . " In het geval van een overstroming , kan de gevolgen ofwel de onvoorspelbare reactie van nationale ramp bijstand, of de geplande aanpak van proactieve vloed verzekeringsdekking . Lees meer over de voordelen van overstroming verzekering , evenals belangrijke vragen aan uw makelaar , verhuurder en verzekeringsagent te vragen .
4 < p > Selecteer " Wat is Uw Flood Risk ? " Voer uw woning adres en krijg een geschatte overstromingsrisicobeoordeling . Je zal een meer specifieke omschrijving van wat je overstromingsklasse middelen te vinden . Klik op " Map Service Center" om toegang te krijgen overstromingsgebied kaarten voor uw adres , of om ze door te bellen naar ( 800 ) 358-9616 .
5 < p > Kies "Terug" pijl van uw computer om terug te keren naar de FloodSmart website . Activeer de " NIV in uw gemeenschap " link. Leren hoe belangrijk het is dat uw gemeenschap betrokken bij het National Flood Insurance Program geworden . Controleer in uw staat van NIV Community Status Boek om te zien of uw gemeenschap aan het programma deelneemt . U kunt ook contact opnemen met uw stad of provincie overheidskantoren . Leer ook over de Gemeenschap Rating System ( CRS) dat is gebaseerd op de mate waarin een gemeenschap sluit zich aan bij NIV normen . Van uw community CRS waardering kan leiden tot een aanzienlijke korting in uw overstroming verzekeringspremies .
6

Ga naar " Schat Uw Premium . " Voer uw risiconiveau profiel , of overstroming verzekering al is ingediend op uw woning en uw type woning . Hit "Verzenden" en neem een kijkje op de grafiek van premie schattingen. Als je in een laag risico gebied woont, kan de jaarlijkse premies zeer minimaal zijn.
7

Na akkoord de overstroming verzekering zoekopdracht door te klikken op " Vind een agent. " Voer uw adres in en druk op " Zoeken ". Het systeem zal een lange lijst van verzekeringsagenten , contactgegevens en hun instellingen weer te geven , te beginnen met de dichtstbijzijnde naar uw adres . U kunt ook uw eigen huiseigenaren verzekeringsmaatschappij vragen of ze bieden overstroming verzekering . NIV kan ook een lijst van " Schrijf uw eigen " verzekeringsmaatschappijen dat beleid overstroming te bieden in samenwerking met de federale overheid . Bel NIV bij (888)724-6924 voor alle hulp die u nodig hebt . Vergelijk meerdere leveranciers voor de aankoop van een beleid . Vanaf deze pagina kunt u een lijst van vragen af te drukken op elke agent te vragen om te helpen bij de vergelijking van de plannen .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133908.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.