Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe schoon te maken na een brand in uw huis

Als in uw huis een brand uitbreekt , kan het achter een puinhoop achterlaten , zelfs als je de structuur en uw bezittingen geborgen . U kunt de weg gemakkelijk reinigen van de roet en puin door het volgen van een plan.
Wat je nodig hebt
Reinigen zepen en poeders
Mops
Nat en droog stofzuigers
Handschoenen
Disinfectent

Een wasmachine en droger
Sponzen
Vuilniszakken
Hot Water
milde zeep
Instructions
1

niet terug te gaan in uw huis tot de brandweercommandant zegt dat het veilig is. Een andere brand kunnen uitbreken of er kan nog brandende as zijn. Terwijl u wacht , bel uw verzekering agentschap of schatter . De meeste agentschappen hebben 24 -uurs call centers waar je een bericht kunt achterlaten . Als er tijdens de spreekuren van de brand voorgedaan , geef niet op totdat u met een persoon te praten .
2

Eenmaal terug in uw huis , wees voorzichtig over het verplaatsen van dingen rond . Uw verzekering regulator zal waarschijnlijk om foto's van de scène te nemen , en je hoeft niet om iets dat zijn schade apraisal verlaagt doen . Echter, als je niet kunt verblijven in het huis , verwijder eventuele waardevolle spullen. Zorg ervoor dat de onderzoeker gaat in het huis met u en merkt wat je neemt. Voor het verlaten van , veilig alle deuren en ramen , om alles wat je achterlaat .
3

Voordat u begint met schoonmaken , het huren van een gebouw of een elektrische inspecteur om te controleren of het elektrisch veilig is voor u om te beschermen gebruiken . Als de schade ernstig is, moet u uw elektrische en gas los totdat alle reparaties worden uitgevoerd .
4

Als je doet het opruimen jezelf, openen alle ramen . Zorg ervoor dat u handschoenen te dragen bij het schoonmaken. Begin met het weggooien van iets dat meeldauw kunnen trekken .
5

Gebruik een nat en droog stofzuiger om zeep eventueel water in de tapijten .
Het hele gebied te desinfecteren.

6

Verwijder eventuele natte kleding , natte gordijnen of andere natte stoffen. Was wat te redden in een sterke detergent is . De rest weggooien .
7

Wash wanden en plafonds in heet water en milde zeep . Als het mogelijk is dit te doen , terwijl ze dorpel nat . Het is makkelijker schoon te maken en ook zal helpen om schimmel en meeldauw van de vorming .
8

Als er water sijpelde onder je linoleum vloeren, is het het beste om het te verwijderen . Het verlaten van het linoleum met het water in tussen haar en uw houten vloer kan kromtrekken en rot veroorzaken .
9

Als u dit reinigingsproces is te veel voor u , contact opnemen met de experts van een full service restauratiebedrijf dat zich bezighoudt met vuur , rook en waterschade . In sommige gevallen kan uw huiseigenaren verzekering te dekken een deel of het geheel van de kosten .

Hoe te Drain Tile Installeer

Drain tegel is een van de belangrijkste verdedigingswerken van uw woning tegen waterschade . Drain tegel gecombineerd met kanalen cement voettekst water van je foundation uit de buurt van uw stichting om weglekken te voorkomen in de kelder via scheuren in de structuur . Uw huis zal al gekomen met een vorm van drain tegel -systeem , maar u kunt er altijd voor kiezen om een ​​bijgewerkte drain tegel

Meer dan ooit