Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te Drain Tile Repair

Sinds het verbergt onder de oppervlakte van een huis perimeter , is het gemakkelijk voor huiseigenaren om het belang van de drain tegel over het hoofd . Drain tegel is één van uw huis chief afweer tegen waterschade . Zonder afvoer tegel , zou water sijpelen in de structuur van uw kelder daardoor overstromen , of erger nog, het veroorzaken van schade rechtstreeks aan de structuur zelf . Daarom is het van cruciaal belang om drain tegel zodra je water bericht in uw kelder of verschuivingen in uw sediment repareren .
Wat je nodig hebt
Drain tegel
Gravel
Waterdicht
cement
Water filterpapier
Instructions Verlanglijstje Vervang beschadigde drain Tile
1 < p > Unearth de afvoer tegel in het gebied waar de schade wordt steeds duidelijker. Als er waterschade of lekkage in uw kelder , dan de schade aan de drain tegel moet zich dicht op de drain tegel tegenover de muur . Je kan zwaar materieel nodig om de afvoer tegel ontgraven , afhankelijk van hoe diep het is en hoe hard de aarde is rond uw stichting .
2 < p > Ruim de grindlaag dat de afvoer tegel en voettekst dekt . Bewaar deze grind als het gemakkelijk kan worden hergebruikt zodra u uw drain tegel reparatie te voltooien ( gewoon zeker dat je extra om het even welk die verloren of vermengd met het sediment te vervangen hebben ) .
3

Verwijder het beschadigde gedeelte van de drain tegel vanaf de rand van de voettekst . Deze stap kan het nodig afdichtingen aan beide uiteinden van de buis breken om het te verwijderen voor reparatie . Het is mogelijk om een paar centimeter van een gemeenschappelijke weggesneden een gedeelte van de pijp zodat het kan later opnieuw worden genaaid .
4 < p > Vervang de beschadigde afvoer tegel met nieuwe afvoer tegel . Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste grootte drain tegel voor het begin van reparaties. Neem metingen van de bestaande afvoer tegel voordat u een vervangende steen te kopen.
5 < p > Recover de afvoer tegel met het grind en sediment die u reeds heeft verwijderd . Het is belangrijk om ook niet vergeten om het water filtratie- systeem te vervangen aan de onderkant van de drain tegel om ervoor te zorgen sediment niet sijpelen in de afvoer tegel zelf .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133905.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.