Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Drain Tile Installeer

Drain tegel is een van de belangrijkste verdedigingswerken van uw woning tegen waterschade . Drain tegel gecombineerd met kanalen cement voettekst water van je foundation uit de buurt van uw stichting om weglekken te voorkomen in de kelder via scheuren in de structuur . Uw huis zal al gekomen met een vorm van drain tegel -systeem , maar u kunt er altijd voor kiezen om een ​​bijgewerkte drain tegel -systeem te installeren als u wilt upgraden .
Wat je nodig hebt
Drain tegel
Cement
Waterdicht
Gravel
Zwaar materieel
Instructions
1

Graaf een geul rond uw huis . Dit is het meest effectief gedaan met behulp van zwaar materieel , maar schoppen en schoffels kunnen ook het werk doen. Vergeet niet dat de geul moet naar de basis van uw stichting en langs de voettekst (dat is een deel van de betonnen die zich uitstrekt vanaf de basis van de stichting) .
2

Graaf een beetje dieper doorsnede langs de rand van de voettekst , voldoende om de afvoer tegel tegemoet . Drain tegel heeft meestal een vier- inch diameter , dus hou die dimensie in gedachten als u uw afvoer tegel geul ingesteld .
3

Plaats filtratie papier of een soortgelijke waterfilter product in de basis van de regenpijp loopgraaf. De filtratie- papier wordt voorkomen dat sediment uit het invoeren en verstopping van de afvoer tegel.
4

Stel beneden de secties van drain tegel langs de randen van de voettekst in de geul en de top van de filtratie papier. De naden en lekkage te voorkomen met de juiste afdichtmiddel (PVC pipes epoxies , bijvoorbeeld) .
5

Vul de sleuf boven de afvoer tegel met ten minste zes centimeter gewassen grind . Het grind helpt kanaal het water naar de regenpijp en voorkomen dat het opbouwen rond de rand van de stichting.
6

RE-COVER het grind en afvoer tegel installatie met de verplaatste aarde .


Wat kan leiden tot de Cedar planken binnenkant van het huis te rotten

? Cedar , samen met Redwood , wordt beschouwd als een rot bestendig hout. Rotting is een natuurlijk proces vaak versneld door schimmels of warme en vochtige omstandigheden . Zelfs de sterkste hout zal uiteindelijk bezwijken aan rotten . Verrotte hout wordt ofwel bruin en kruimelig of wit en vezelig als het vergaat , afhankelijk van de veroorzaker . Indoor Cedar planken Cedar planken hebben een v

Meer dan ooit