Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een carter pomp

Als je in een huis dat is gevoelig voor kelder overstromingen te leven , zul je een dompelpomp nodig . Een dompelpomp is een eenvoudig apparaat dat water trekt door inhammen en verdrijft het water via een afvoerslang uit de buurt van uw huis. . Installeren en zorgen voor de goede werking van een sump pomp kan u duizenden euro's besparen in reparatie en vervanging kosten
Instructions
1

Begrijp dat er twee soorten van sump pompen : submersible en voetstuk . Submersible sump pompen hebben motoren die bestand is tegen onder water worden ondergedompeld . Voetstuk sump pompen hebben motoren die niet bedoeld zijn om te weerstaan ​​ondergedompeld . Het voetstuk dompelpomp motor ligt buiten het carter put om het te beschermen tegen het krijgen van nat .
2

Kies een sump pomp die geschikt is voor de hoeveelheid water en de afstand die u nodig hebt om het water te verplaatsen is . Sump pompen komen in een verscheidenheid van paardenkracht , maar de meest voorkomende gebruikt door huiseigenaren variëren van 0,33 pk tot 0,50 pk . Hoe hoger het vermogen , hoe groter het volume verplaatst en hoe verder weg het water kan worden afgevoerd .
3

Plaats uw sump pomp in je carter put. Sluit een afvoerslang aan uw sump pomp , zodat het leidt het water uit de buurt van het gebied gevoelig voor overstromingen. Controleer uw dompelpomp regelgeving om zeker te zijn dat uw ontslag route is veilig en legaal .
4

Supply kracht om je carter pomp . Als het elektrische , plug hem in een geaard stopcontact. Als het de batterij wordt gebruikt, zorg ervoor dat uw batterij bron is opgeladen te allen tijde.
5

Test uw dompelpomp om ervoor te zorgen dat de schakelaar vlotter werkt . Sump pompen , of dompelpompen of voetstuk , worden geactiveerd als het waterpeil voldoende hoog genoeg is om de switch float triggeren . Met je dompelpomp ingeschakeld , vul je carter put met water om ervoor te zorgen dat het carter wordt ingeschakeld als dat nodig is.
6

Controleer of uw sump pomp in goede staat op een regelmatige basis . Test de schakelaar vlotter, en controleert zowel de carter pomp inlaat ( s) en de aansluiting (en ) om ervoor te zorgen dat er geen stekkers . Reinig eventueel vuil uit je carter put regelmatig , en bloeden elke perslucht die kunnen vast komen te zitten tussen de pomp en de terugslagklep .

Hoe te Plywood weatherize

Multiplex was nooit bedoeld om de krachten van de natuur alleen te weerstaan ​​. Hoewel het is ontworpen om maximaal de elementen voor een korte periode moet worden weersbestendig om afbraak te voorkomen . Er zijn verschillende dingen die gedaan kan worden om multiplex om de levensduur te verlengen , zoals het weer behandeling en zelfs kleur behandeling die de multiplex graan zal verlaten intact t

Meer dan ooit