Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Mold controle in uw huis

De meeste schimmels vormt geen bedreiging voor de mens . Volgens de Centers for Disease Control and Prevention , schimmelsporen zijn overal. In feite , het wonder antibioticum van de 20e eeuw , penicilline , is een mal derivaat. Echter, sommige schimmels hooikoorts -achtige allergische reacties en dermatitis veroorzaken . De groei kan lelijke en stinkende zijn. Omdat schimmel is een belangrijk middel van verval , zal het weg iets dat het groeit op te eten . Maar houd moed , zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om te controleren schimmel in uw huis .
Instructions
1

Identificeer dat je een mal probleem hebt . Een muffe geur is een goede indicator . U kunt vaak zien concentraties van sporen die als clusters van kleine zwarte specs verschijnen . Witte organische discussies zijn een aanwijzing als goed. Kijk langs oppervlakken waar warme vochtige lucht kan condenseren op een koude buitenmuur . Keukens, badkamers en wasruimtes zijn goede plekken om te zoeken naar schimmel . Vermijd tapijt deze gebieden .
2

Bedien luchtvochtigheid van uw huis om tussen de 40 en 60 procent . Schimmelsporen vocht nodig om te beginnen groeien . Een lekkend dak , sijpelt kelder of algemene hoge vochtigheid zijn perfect omgevingen voor het uitdragen van mallen . Als de sporen zich te vestigen op hout , behang , plafond tegels, tapijt , organische isolatie of droge muur , kan slechts een spoor van water veroorzaken de sporen om te groeien . Stop alle waterlekken . Reparatie plafonds , sanitair en scheuren in de wand . Verhoog de luchtcirculatie met name langs de buitenmuren van het verplaatsen van grote objecten zoals dressoirs een paar centimeter afstand. Als uw tapijt nat , schoon zou moeten krijgen en snel droog ze af.
3

Verhoog de circulatie van de lucht in uw huis door het installeren van afzuigventilatoren in badkamers, keukens , wasserijen en zolders . Isolatie zal het potentieel van condensatie te beperken als warme binnenlucht voldoet koele buitenlucht .
4

Als u een groot probleem met schimmel te vinden, kunt u bellen met een professional voor het opruimen , maar als je moet doen het zelf stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat u niet het probleem verergeren door roeren tot schimmelsporen . Zo veel mogelijk , het afdichten van het getroffen gebied van de rest van uw huis , die leidingen en het openen van een raam in de frisse lucht circuleren laten . Zorg ervoor dat u een OSHA ( Occupational Safety & amp; Health Administration ) dragen goedgekeurd deeltje masker , zodat je niet sporen inademt . Veiligheidsbril en handschoenen worden aanbevolen . Als uw meubels te veel beschadigd is , bereid zijn om zich ervan te ontdoen .
5

De meeste lakens, handdoeken en dergelijke kunnen eenvoudig worden gered door ze via de wasruimte met op basis van boraat wasmiddel en bleekmiddel. Als de aangetaste materiaal doorlatend maar niet gemakkelijk wasbaar - zoals een matras - u zou moeten overwegen weg te gooien . Zorg ervoor dat u zak omhoog zorgvuldig alvorens het weg te gooien om te voorkomen dat de verspreiding van sporen .
6

Scrub alle aangetaste oppervlakken met een mild reinigingsmiddel , zoals wasmiddel . Ga dan de oppervlakken met een oplossing van bleekmiddel in warm water in een 1 : 8 ratio. Doe dit tot 3 maal , 20 min wachten tussen applicaties . Breng tenslotte een op basis van boraat afwasmiddel en laat het zitten . Materiaal met een poreus oppervlak zou kunnen hebben om te worden vernietigd.

Wat is Storm Drainage

? Storm drainage is een systeem waarmee hele gemeenschappen en individuele woningen tot regenwater en water omleiden van smeltende sneeuw die anders overstromingen zou veroorzaken . Het bestaat uit een globaal netwerk dat kanalen die verzamelen en breng het water uit verschillende bronnen . Lokale regelgeving meestal de drainage systeem te beschermen tegen mensen die iets in dat de prestaties remt

Meer dan ooit