Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te houden van water uit uw Basement

< p > Water in de kelder is niet alleen vervelend , het kan worden verwoestende . Afhankelijk van hoe hoog het water stijgt in uw kelder . kon je waardevolle bezittingen verliezen en mogelijk een bedreiging vormen voor de structuur van uw stichting . De beste behandeling is preventie. Het voorkomen van water in de kelder is de beste manier om uw huis en uw bezittingen van ramp beschermen. Hoewel het niet altijd mogelijk om Moeder Natuur te verslaan , zijn er enkele dingen die je kunt doen om te voorkomen dat het water uit uw kelder. Dit artikel zal u tonen de belangrijkste stappen die u kunt nemen .
Wat je
vuil
shovel
tegel
kalefateren
kalefateren venster pistool
goed Need dekt
dompelpomp
Instructions
1 < p > Installeer goten op uw dak rond de omtrek van uw huis . Goten helpen uw huis , omdat ze geven u meer controle over waar het water rond uw huis stroomt . In plaats van vallend rondom de omtrek , valt alleen de hoeken . Professioneel geïnstalleerd , goten werken wonderen .
2 < p > Plaats vuil rond de buitenkant van uw huis tegen de muren. Geleidelijk leerjaar het vuil uit de buurt van uw huis. Het cijfer moet gaan omtrent een voet voor elke 10 meter afstand van uw huis .
3 < p > Graaf een geul ongeveer 1 meter afstand van uw stichting helemaal rond uw huis . Deze geul moet ongeveer 3 meter diep . Plaats tegel slangen in de geul en bedekken met vuil . Tegel lijnen hebben gaten in de top te water die wordt uitgevoerd in de richting van het huis op te vangen. Vervolgens wordt de buis voert het water naar een locatie verder weg .
4 < p > Kalefateren tussen een betonnen oprit en het huis fundering als ze elkaar ontmoeten. Als u een huis dat boven komt met een betonnen oprit , de naad is een perfecte manier om water aan uw kelder te gaan. Breng een dikke laag van kalefateren in tussen de scheuren .
5 < p > Plaats vensterputdeksels over uw kelder ramen aan de buitenkant. Window goed covers kunnen worden gekocht bij elke bouwmarkt te vinden . Zij zal helpen om vloedwater uit sijpelt door uw kelder ramen.
6 < p > Installeer een sump pomp in uw kelder . Huur een professional om de pomp te installeren. Meestal zitten ze in een afvoer gat in uw kelder vloer en moet correct worden geïnstalleerd om goed te werken .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133900.html
Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.